Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. Viitorul Barlad
4-5-1 Tactiek Antr
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


14e minuut.
Azalmaz geeft een lange en hoge pass. Fındık kopt de bal weg. Kavalský heeft problemen om de bal te vangen. Teletović rent richting de bal. Teletović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Simović controleert de bal met de borst. Cichacki rent richting de bal. Simović onderschept slim de pass. Simović draait met de bal, schiet en ... Bocão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Sandulli heeft problemen om de bal te vangen. Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 0:1

20e minuut.
Simović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sandulli de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Sandulli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bocão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Klungelig pakt Raus de bal. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani met een sublieme pass. Daar is Simović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simović draait met de bal, schiet en ... Bocão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 0:2

41e minuut.
Inworp. Beclea komt het veld opgelopen. Consuegra komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani probeert naar een medespeler te passen. Kadare speelt de bal door. Simović is nu in balbezit. Simović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 42%, Viitorul Barlad 58%.
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 0:2

47e minuut.
Consuegra verovert de bal door een tackle van achteren. Consuegra geeft een lange en hoge pass. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović haalt uit met een fantastische trap. Bocão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 0:3

55e minuut.
Beclea passt de bal in één keer door. Kadare is nu in balbezit. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Simović is nu in balbezit. Simović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 0:4

65e minuut.
Kadare maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Simović kopt de bal weg. Buchalik heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Aldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Aldemir speelt de bal door. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 1:4

73e minuut.
Fındık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński passt de bal zonder na te denken. Fındık is nu in balbezit. Fındık geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dobrogeanu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khvadagiani neemt de hoekschop. Simović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 56%, Viitorul Barlad 44%.
FC TULCEA L.D. - Viitorul Barlad 1:5