Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legends livada cu pomi
Tiki taka Tactiek aaa
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Oltean passt de bal met de wreef. Daar is Ţânţar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makra onderschept slim de pass. Makra haalt uit met een fantastische trap. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Inworp. Rabczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mammucari geeft een lange en hoge pass. Oltean maakt een snoekduik en kopt de bal. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - livada cu pomi 0:1

15e minuut.
Oltean kopt de bal weg. Kvasnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra onderschept slim de pass. Makra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - livada cu pomi 0:2

17e minuut.
Rabczewski rent richting de bal. Nantt verovert de bal door een tackle van achteren. Nantt passt de bal met de wreef. Marini rent richting de bal. Marini haalt uit met een fantastische trap. Pestana bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Mancera passt de bal met de wreef. Daar is Marini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini onderschept slim de pass. Marini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kvasnica geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rabczewski met een snelle inworp. Mammucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammucari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Haardt is nu in balbezit. Nantt verovert de bal door een tackle van achteren. Haardt maakt een afschuwelijke overtreding. Haardt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 48%, livada cu pomi 52%.
Legends - livada cu pomi 0:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabczewski met een snelle inworp. Mammucari geeft de bal voor. Pellicrate geeft een hoge lob. Makra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rodríguez Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana onderschept slim de pass. de Santana passt de bal zonder na te denken. Marini is nu in balbezit. Marini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabczewski passt de bal in één keer door. Makra rent richting de bal. Makra draait met de bal, schiet en ... Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - livada cu pomi 0:3

64e minuut.
Mammucari rent richting de bal. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera passt de bal zonder na te denken. Filemon geeft een hoge lob. Oltean maakt een snoekduik en kopt de bal. Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Koopman speelt de bal door. Rabczewski kopt de bal weg. Makra is nu in balbezit. Makra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - livada cu pomi 0:4

67e minuut.
Lagunov rent richting de bal. Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Conta geeft een hoge lob. Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - livada cu pomi 1:4

69e minuut.
Conta onderschept slim de pass. Conta geeft een hoge lob. Nantt controleert de bal met de borst. Nantt draait met de bal, schiet en ... Haardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera draait met de bal, schiet en ... Mammucari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lagunov neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra speelt de bal door. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - livada cu pomi 1:5

79e minuut.
Talenciak kopt de bal weg. Mammucari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haardt de bal. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rabczewski rent richting de bal. Rabczewski passt de bal in één keer door. Makra is nu in balbezit. Makra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - livada cu pomi 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 36%, livada cu pomi 64%.
Legends - livada cu pomi 1:6