Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsalona FC Bucovina
4-3-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 25.5
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Gladysz rent richting de bal. Moga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gladysz raakt geblesseerd tijdens het duel. Gladysz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 1:0

8e minuut.
Noszczyk onderschept slim de pass. Noszczyk speelt de bal door. Mielczarek rent richting de bal. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 2:0

9e minuut.
Inworp. Pylkkänen met een snelle inworp. Pfaffenberg is nu in balbezit. Pfaffenberg geeft een hoge lob. Noszczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Horvat met een sublieme pass. Berendei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moga is nu in balbezit. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Berendei trapt de bal weg. Pfaffenberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Telvi de bal. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gladysz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Báez komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez passt de bal in één keer door. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 3:0

27e minuut.
Pfaffenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi rent richting de bal. Pfaffenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Pfaffenberg geeft een hoge lob. Noszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pylkkänen geeft een lange en hoge pass. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Mielczarek de bal. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez passt de bal in één keer door. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Shuren geeft de bal voor. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez passt de bal in één keer door. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 5:0

39e minuut.
Pfaffenberg heeft problemen om de bal te vangen. Pfaffenberg passt de bal zonder na te denken. Báez is nu in balbezit. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek draait met de bal, schiet en ... Tătaru bokst de bal weg. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 6:0

45e minuut.
Pylkkänen met een sublieme pass. Báez rent richting de bal. Báez passt de bal met de wreef. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 21%, FC Bucovina 79%.
Borsalona - FC Bucovina 7:0

46e minuut.
Daar is Jeufroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pylkkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pylkkänen geeft een hoge lob. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 8:0

52e minuut.
Berendei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pylkkänen met de inworp. Pfaffenberg rent richting de bal. Pfaffenberg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Noszczyk passt de bal zonder na te denken. Báez is nu in balbezit. Báez passt de bal zonder na te denken. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski speelt de bal door. Shuren speelt de bal door. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Noszczyk geeft een lange en hoge pass. Berendei probeert de bal aan de voet te houden. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuren onderschept slim de pass. Shuren geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 9:0

66e minuut.
Klungelig pakt Oprescu de bal. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Noszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk geeft een hoge lob. Mielczarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pylkkänen is nu in balbezit. Pylkkänen geeft een lange en hoge pass. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Noszczyk passt de bal met de wreef. Moga is nu in balbezit. Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Báez heeft problemen om de bal te vangen. Luchian rent richting de bal. Luchian met een sublieme pass. Pylkkänen is nu in balbezit. Pylkkänen geeft de bal voor. Tătaru bokst de bal weg. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - FC Bucovina 10:0

89e minuut.
Shuren verovert de bal door een tackle van achteren. Shuren speelt de bal door. Pylkkänen met een sublieme pass. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 23%, FC Bucovina 77%.
Borsalona - FC Bucovina 10:0