Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The best of sokker Viitorul Barlad
antrenament Tactiek cupa lll
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
53.9 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Simović met een sublieme pass. Köszegi rent richting de bal. Drăgoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăgoi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drăgoi de bal. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Žalúdok trapt de bal weg. Ralha kopt de bal weg. Psathas heeft problemen om de bal te vangen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vargha geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Drăgoi de bal onder controle te krijgen. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi schiet op doel. Žalúdok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Viitorul Barlad 0:1

25e minuut.
Psathas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vargha de bal. Vargha probeert naar een medespeler te passen. Simović rent richting de bal. Simović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Causse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beclea is nu in balbezit. Beclea geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Viitorul Barlad 0:2

41e minuut.
Epullanca passt de bal met de wreef. Eisenknappl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koturović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 46%, Viitorul Barlad 54%.
The best of sokker - Viitorul Barlad 0:2

59e minuut.
Koturović rent richting de bal. Koturović met een sublieme pass. Khvadagiani heeft problemen om de bal te vangen. Simović rent richting de bal. Simović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Köszegi heeft problemen om de bal te vangen. Causse verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Inworp. González komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea geeft de bal voor. Koturović rent richting de bal. Koturović geeft de bal voor. Daar is Köszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare geeft een hoge lob. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi schiet op doel. Žalúdok probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kadare is nu in balbezit. Kadare passt de bal in één keer door. Daar is Koturović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koturović geeft een lange en hoge pass. Simović krijgt zijn hoofd ertegen. Žalúdok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ívarsson geeft een lange en hoge pass. Quester kopt de bal weg. Eisenknappl speelt de bal door. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Meunier komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Koturović rent richting de bal. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Koturović verovert de bal door een tackle van achteren. Koturović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Viitorul Barlad 0:3

79e minuut.
Causse passt de bal met de wreef. Ralha met een sublieme pass. Ívarsson is nu in balbezit. Psathas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psathas geeft een hoge lob. Žalúdok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Koturović rent richting de bal. Koturović speelt de bal door. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Vargha geeft een hoge lob. Simović is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meunier neemt de hoekschop. Koturović kopt de bal weg. Köszegi geeft de bal voor. Simović maakt een snoekduik en kopt de bal. Žalúdok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Inworp. Vargha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nawoj de bal onder controle te krijgen. Žalúdok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 62%, Viitorul Barlad 38%.
The best of sokker - Viitorul Barlad 0:3