Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Barlad The best of sokker
Antr Tactiek antrenament
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 53
very good Schieten solid
good Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Vanghelie is nu in balbezit. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare onderschept slim de pass. Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Causse geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simović met de inworp. Kadare geeft een hoge lob. González maakt een snoekduik en kopt de bal. Bosinceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kavalský geeft de bal voor. Khvadagiani kopt de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Causse geeft een hoge lob. Inworp. Alas met de inworp. Simović rent richting de bal. Simović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Eisenknappl geeft een hoge lob. Epullanca kan de bal niet met de borst controleren. Kavalský begaat een overtreding. Epullanca roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Epullanca kan niet meer verder spelen. Hristodorescu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kadare kopt de bal weg. Simović rent richting de bal. Simović passt de bal zonder na te denken. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas passt de bal met de wreef. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Simović is nu in balbezit. Simović probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - The best of sokker 1:0

32e minuut.
Hristodorescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morar komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Dall`Osto passt de bal in één keer door. Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl passt de bal met de wreef. Morar is nu in balbezit. Morar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peron trapt de bal weg van het doel. Ralha kopt de bal weg. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Özbilgiç geeft de bal voor. Simović kopt de bal weg. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - The best of sokker 2:0

43e minuut.
Beclea komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nawoj rent richting de bal. Vanghelie rent richting de bal. Nawoj is nu in balbezit. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - The best of sokker 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 58%, The best of sokker 42%.
Viitorul Barlad - The best of sokker 2:1

57e minuut.
Doeltrap. Consuegra komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ralha is nu in balbezit. Ralha passt de bal in één keer door. Morar rent richting de bal. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Morar is nu in balbezit. Vanghelie rent richting de bal. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie schiet op doel. Peron bokst de bal weg.

73e minuut.
Vanghelie kopt de bal weg. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morar onderschept slim de pass. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Moşneguţu de bal onder controle te krijgen. Morar is nu in balbezit. Morar schiet op doel. Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Simović passt de bal in één keer door. González heeft problemen om de bal te vangen. González speelt de bal door. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 57%, The best of sokker 43%.
Viitorul Barlad - The best of sokker 2:1