Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa FC TULCEA L.D.
2019 Tactiek 4-5-1
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 54.6
slecht Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Hernani kopt de bal weg. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński passt de bal in één keer door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bigus speelt de bal door. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernani. Hernani krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Florescu speelt de bal door. Moerman speelt de bal door. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Ugarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Stănescu passt de bal met de wreef. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - FC TULCEA L.D. 0:1

24e minuut.
Leśnik is nu in balbezit. Leśnik geeft een hoge lob. Stănescu kopt de bal weg. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kopciński probeert naar een medespeler te passen. Bigus is nu in balbezit. Bigus speelt de bal door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dobrogeanu passt de bal zonder na te denken. Moerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moerman speelt de bal door. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Silion geeft een lange en hoge pass. Stănescu kopt de bal weg. Důras heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - FC TULCEA L.D. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 63%, FC TULCEA L.D. 37%.
FCM Taxa - FC TULCEA L.D. 0:2

48e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Timmer is nu in balbezit. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski schiet op doel. Ugarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Moerman speelt de bal door. Stănescu rent richting de bal. Stănescu met een sublieme pass. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus passt de bal in één keer door. Silion met een sublieme pass. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kopciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Hernani rent richting de bal. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Ugarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Stănescu speelt de bal door. Silion rent richting de bal. Silion speelt de bal door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Ugarte bokst de bal weg. Patera geeft een hoge lob. Stănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopciński kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - FC TULCEA L.D. 0:3

73e minuut.
Karaszewski passt de bal met de wreef. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński passt de bal in één keer door. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Patera kopt de bal weg. Inworp. Moerman met de inworp. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu geeft de bal voor. Ugarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leśnik probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal. Leśnik heeft problemen om de bal te vangen. Silion is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - FC TULCEA L.D. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 59%, FC TULCEA L.D. 41%.
FCM Taxa - FC TULCEA L.D. 0:4