Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsalona Legends
4-3-3 Tactiek Tiki taka
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 6
52 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten good
average Passen adequate
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek met een sublieme pass. Shuren geeft de bal voor. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari haalt uit met een fantastische trap. Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kopański rent richting de bal. Kopański geeft een hoge lob. Ilari rent richting de bal. Ilari schiet op doel. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 1:0

17e minuut.
Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz met een sublieme pass. Ilari is nu in balbezit. Ilari draait met de bal, schiet en ... Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 2:0

23e minuut.
Vágó heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vágó. Vágó krijgt een gele kaart. Gladysz raakt geblesseerd tijdens het duel. Mielczarek met een snel genomen vrije trap. Gladysz kopt de bal weg. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kuśmienny geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kristoff de bal onder controle te krijgen. Nantt rent richting de bal. Nantt draait met de bal, schiet en ... Ahorner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Ilari kan de bal niet met de borst controleren. Ilari speelt de bal door. Gheno rent richting de bal. Ilari rent richting de bal. Ilari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 46%, Legends 54%.
Borsalona - Legends 3:0

54e minuut.
Ahorner trapt de bal weg van het doel. Daar is Gladysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţânţar geeft een hoge lob. Marini rent richting de bal. Marini draait met de bal, schiet en ... Ahorner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gladysz rent richting de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Vágó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kristoff onderschept slim de pass. Kristoff probeert naar een medespeler te passen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 4:0

61e minuut.
Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno begaat een overtreding. Nantt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuśmienny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marini rent richting de bal. Marini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 4:1

70e minuut.
Shuren speelt de bal door. Kvasnica rent richting de bal. Ilari is nu in balbezit. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 5:1

72e minuut.
Ţânţar kan de bal niet met de borst controleren. Adriano rent richting de bal. Vágó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vágó krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Adriano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ilari neemt zijn aanloop. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 6:1

81e minuut.
Kristoff met een sublieme pass. Kvasnica onderschept slim de pass. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz schiet op doel. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. Ilari rent richting de bal. Ilari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 7:1

86e minuut.
Kvasnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari onderschept slim de pass. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gladysz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 8:1

89e minuut.
Shuren is nu in balbezit. Kristoff met een sublieme pass. Ilari rent richting de bal. Ilari schiet op doel. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 9:1

90e minuut.
Kvasnica onderschept slim de pass. Kvasnica met een sublieme pass. Ilari rent richting de bal. Ilari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Legends 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 44%, Legends 56%.
Borsalona - Legends 10:1