Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livada cu pomi FC Bucovina
aaa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 22.8
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru speelt de bal door. Mammucari kopt de bal weg. Oltean is nu in balbezit. Oltean schiet op doel. Tătaru bokst de bal weg.

4e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Menegucci onderschept slim de pass. Menegucci geeft een lange en hoge pass. Makra heeft problemen om de bal te vangen. Makra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rabczewski geeft een hoge lob. Luchian rent richting de bal. Met opzet legt Pellicrate zijn tegenspeler op de grond. Pellicrate krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rabczewski rent richting de bal. Rabczewski probeert naar een medespeler te passen. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra is nu in balbezit. Makra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rabczewski kopt de bal weg. Telvi kan de bal niet met de borst controleren. Makra is nu in balbezit. Klungelig pakt Makra de bal. Makra schiet op doel. Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rabczewski is nu in balbezit. Rabczewski passt de bal met de wreef. Makra probeert naar een medespeler te passen. Oltean rent richting de bal. Oltean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berendei trapt de bal weg van het doel. Rabczewski probeert naar een medespeler te passen. Oltean is nu in balbezit. Oltean schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Menegucci met de inworp. Pellicrate geeft de bal voor. Makra is nu in balbezit. Makra schiet op doel. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mammucari rent richting de bal. Mammucari passt de bal met de wreef. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian is nu in balbezit. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra schiet op doel. Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 1:0

24e minuut.
Grămadă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 2:0

27e minuut.
Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra onderschept slim de pass. Makra passt de bal zonder na te denken. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pellicrate rent richting de bal. Pellicrate geeft een lange en hoge pass. Oltean kopt de bal weg. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra draait met de bal, schiet en ... Tătaru bokst de bal weg.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tătaru trapt de bal weg. Mammucari kopt de bal weg. Oltean is nu in balbezit. Oltean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Makra is nu in balbezit. Makra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 3:0

39e minuut.
Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra passt de bal zonder na te denken. Oltean rent richting de bal. Oltean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rabczewski passt de bal in één keer door. Mammucari met een sublieme pass. Makra rent richting de bal. Oltean is nu in balbezit. Oltean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 31%, FC Bucovina 69%.
livada cu pomi - FC Bucovina 4:0

47e minuut.
Berendei rent richting de bal. Berendei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pellicrate met een snelle inworp. Mammucari geeft een hoge lob. Tătaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 5:0

48e minuut.
Telvi probeert naar een medespeler te passen. Grămadă rent richting de bal. Grămadă speelt de bal door. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tătaru met een sublieme pass. Mammucari speelt de bal door. Oltean is nu in balbezit. Makra rent richting de bal. Makra haalt uit met een fantastische trap. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 6:0

53e minuut.
Makra speelt de bal door. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegucci onderschept slim de pass. Menegucci geeft een hoge lob. Oltean maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pellicrate onderschept slim de pass. Pellicrate geeft de bal voor. Daar is Makra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makra haalt uit met een fantastische trap. Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 7:0

60e minuut.
Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra speelt de bal door. Oltean rent richting de bal. Oltean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Pellicrate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mammucari met een sublieme pass. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra haalt uit met een fantastische trap. Tătaru bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rabczewski neemt de hoekschop. Makra is nu in balbezit. Makra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Menegucci de bal. Mammucari kopt de bal weg. Oltean heeft problemen om de bal te vangen. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 8:0

63e minuut.
Grămadă speelt de bal door. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Oltean schiet op doel. Pellicrate probeert naar een medespeler te passen. Mammucari heeft problemen om de bal te vangen. Mammucari geeft een hoge lob. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pellicrate is nu in balbezit. Pellicrate geeft een hoge lob. Makra rent richting de bal. Makra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 9:0

83e minuut.
Pellicrate verovert de bal door een tackle van achteren. Pellicrate passt de bal zonder na te denken. Makra is nu in balbezit. Makra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC Bucovina 10:0

84e minuut.
Telvi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oprişan komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Makra onderschept slim de pass. Makra geeft de bal voor. Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellicrate rent richting de bal. Pellicrate geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 27%, FC Bucovina 73%.
livada cu pomi - FC Bucovina 10:0