Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livada cu pomi FC TULCEA L.D.
aaa Tactiek 4-5-1
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 55.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moerman met de inworp. Silion rent richting de bal. Silion geeft de bal voor. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez Durán controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC TULCEA L.D. 0:1

14e minuut.
Mammucari met een sublieme pass. Pellicrate is nu in balbezit. Pellicrate passt de bal zonder na te denken. Olaru is nu in balbezit. Olaru draait met de bal, schiet en ... Jåsund bokst de bal weg.

16e minuut.
Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaszewski de bal. Conta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopciński wilt de vrije trap nemen. Pestana bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC TULCEA L.D. 0:2

20e minuut.
Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński passt de bal in één keer door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC TULCEA L.D. 0:3

21e minuut.
Stănescu speelt de bal door. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus geeft de bal voor. Silion controleert de bal met de borst. Rabczewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bigus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stănescu de bal. Stănescu passt de bal met de wreef. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kopciński met een sublieme pass. Talenciak heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montani is nu in balbezit. Silion onderschept slim de pass. Silion geeft een hoge lob. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silion met de inworp. Moerman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Olaru is nu in balbezit. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik passt de bal zonder na te denken. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC TULCEA L.D. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 66%, FC TULCEA L.D. 34%.
livada cu pomi - FC TULCEA L.D. 0:4

55e minuut.
Moerman passt de bal in één keer door. Kopciński rent richting de bal. Rabczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Rabczewski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Haardt met een sublieme pass. Pellicrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicrate passt de bal in één keer door. Makra rent richting de bal. Makra haalt uit met een fantastische trap. Jåsund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mammucari geeft de bal voor. Jåsund met een sublieme pass. Haardt kopt de bal weg. Pellicrate is nu in balbezit. Pellicrate geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Silion geeft de bal voor. Karaszewski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Talenciak ... Strafschop! Karaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaszewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kopciński met een sublieme pass. Talenciak is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - FC TULCEA L.D. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 62%, FC TULCEA L.D. 38%.
livada cu pomi - FC TULCEA L.D. 0:5