Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. livada cu pomi
4-5-1 Tactiek aaa
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 42.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen redelijk


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pestana met een harde bal richting middenveld. Kopciński kopt de bal weg. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Epure is nu in balbezit. Karaszewski onderschept slim de pass. Kostourek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostourek krijgt een gele kaart. Karaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaszewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bigus rent richting de bal. Bigus passt de bal met de wreef. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - livada cu pomi 1:0

16e minuut.
Moerman rent richting de bal. Moerman geeft de bal voor. Kostourek controleert de bal met de borst. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Pestana bokst de bal weg.

24e minuut.
Moerman speelt de bal door. Cichacki rent richting de bal. Cichacki passt de bal in één keer door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kopciński passt de bal in één keer door. Bigus is nu in balbezit. Bigus probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Pestana bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Karaszewski de bal. Kostourek verovert de bal door een tackle van achteren. Moerman onderschept slim de pass. Moerman haalt uit met een fantastische trap. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Makra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oltean komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Moerman kopt de bal weg. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kostourek is nu in balbezit. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski schiet op doel. Pestana bokst de bal weg. Daar is Mercader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - livada cu pomi 2:0

38e minuut.
Bigus onderschept slim de pass. Rabczewski onderschept slim de pass. Rabczewski passt de bal zonder na te denken. Olaru rent richting de bal. Olaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kostourek is nu in balbezit. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kopciński passt de bal zonder na te denken. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu passt de bal zonder na te denken. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 30%, livada cu pomi 70%.
FC TULCEA L.D. - livada cu pomi 2:0

48e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Rabczewski begaat een overtreding. Bigus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopciński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silion kopt de bal weg. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft een lange en hoge pass. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - livada cu pomi 3:0

57e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal met de wreef. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercader legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaszewski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - livada cu pomi 4:0

62e minuut.
Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft de bal voor. Mercader heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pellicrate rent richting de bal. Moerman onderschept slim de pass. Moerman met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stănescu rent richting de bal. Stănescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mercader de bal. Mammucari rent richting de bal. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabczewski met een sublieme pass. Bigus rent richting de bal. Bigus geeft een hoge lob. Karaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kopciński met een sublieme pass. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puszkin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 21%, livada cu pomi 79%.
FC TULCEA L.D. - livada cu pomi 4:0