Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The best of sokker Borsalona
antrenament Tactiek 4-3-3
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kristoff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eisenknappl met de inworp. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Pylkkänen verovert de bal door een tackle van achteren. Pylkkänen met een sublieme pass. Pfaffenberg speelt de bal door. Daar is Gladysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladysz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 0:1

19e minuut.
Ívarsson is nu in balbezit. Ívarsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Marczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gladysz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nawoj. Gladysz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nawoj geeft de bal voor. Pylkkänen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noszczyk springt en kopt de bal. Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Dall`Osto de bal. Dall`Osto passt de bal zonder na te denken. Pomarańczawski is nu in balbezit. Vanghelie onderschept slim de pass. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 1:2

30e minuut.
Dall`Osto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hristodorescu komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Nawoj passt de bal met de wreef. Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson speelt de bal door. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaffenberg onderschept slim de pass. Pfaffenberg geeft een lange en hoge pass. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek passt de bal zonder na te denken. Causse is nu in balbezit. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Schrijver de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 55%, Borsalona 45%.
The best of sokker - Borsalona 1:3

46e minuut.
Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gladysz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pfaffenberg met een snel genomen vrije trap. Mielczarek kopt de bal weg. Daar is Nawoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 1:4

52e minuut.
Ahorner met een sublieme pass. Nawoj kopt de bal weg. Klungelig pakt Jeufroy de bal. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nawoj passt de bal in één keer door. Ívarsson is nu in balbezit. Ívarsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Epullanca de bal. Epullanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Eisenknappl verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenknappl passt de bal in één keer door. Vanghelie rent richting de bal. Vanghelie haalt uit met een fantastische trap. Ahorner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 2:4

69e minuut.
Ívarsson passt de bal zonder na te denken. Epullanca is nu in balbezit. Jeufroy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jeufroy krijgt een gele kaart. Epullanca raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanghelie zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 3:4

72e minuut.
Shuren met de inworp. Pfaffenberg heeft problemen om de bal te vangen. Pfaffenberg geeft een hoge lob. Gladysz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bosinceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Borsalona 3:5

83e minuut.
Drăgoi met een sublieme pass. Shuren is nu in balbezit. Shuren passt de bal met de wreef. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pomarańczawski is nu in balbezit. Pomarańczawski geeft de bal voor. Noszczyk kopt de bal weg. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Causse passt de bal zonder na te denken. Eisenknappl rent richting de bal. Eisenknappl passt de bal zonder na te denken. Vanghelie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanghelie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 43%, Borsalona 57%.
The best of sokker - Borsalona 3:5