Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legends Viitorul Barlad
Tiki taka Tactiek cupa lll
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
40.9 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten uitstekend
matig Passen goed
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Köszegi is nu in balbezit. Köszegi passt de bal in één keer door. Yasser rent richting de bal. de Santana rent richting de bal. de Santana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quester speelt de bal door. Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera speelt de bal door. Marini rent richting de bal. Marini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Simović stond buitenspel. Mancera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nantt is nu in balbezit. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Khvadagiani speelt de bal door. Beclea met een sublieme pass. Simović is nu in balbezit. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. Koopman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuśmienny heeft problemen om de bal te vangen. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:1

12e minuut.
Quester met een sublieme pass. Malik speelt de bal door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:2

20e minuut.
Khvadagiani geeft een lange en hoge pass. Köszegi kopt de bal weg. Simović is nu in balbezit. Simović haalt uit met een fantastische trap. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:3

20e minuut.
de Santana heeft problemen om de bal te vangen. Köszegi rent richting de bal. Köszegi met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Malik heeft problemen om de bal te vangen. Malik probeert naar een medespeler te passen. Simović is nu in balbezit. Simović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Köszegi is nu in balbezit. Köszegi geeft een hoge lob. Simović rent richting de bal. Simović draait met de bal, schiet en ... Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:4

34e minuut.
Kvasnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani passt de bal met de wreef. Nantt is nu in balbezit. Nantt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kadare speelt de bal door. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani passt de bal zonder na te denken. Daar is Simović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Simović stond buitenspel. Koturović komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 41%, Viitorul Barlad 59%.
Legends - Viitorul Barlad 0:4

48e minuut.
Meunier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marini is nu in balbezit. Marini passt de bal in één keer door. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea geeft de bal voor. Simović is nu in balbezit. Simović schiet op doel. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:5

59e minuut.
Lagunov is nu in balbezit. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana geeft de bal voor. Nantt is nu in balbezit. Nantt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quester met een harde bal richting middenveld. Beclea kopt de bal weg. Simović rent richting de bal. Simović schiet op doel. Koopman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Köszegi rent richting de bal. Köszegi schiet op doel. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:6

62e minuut.
Meunier rent richting de bal. Meunier geeft een lange en hoge pass. Kuśmienny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kadare is nu in balbezit. Kadare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Beclea passt de bal met de wreef. Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny speelt de bal door. Nantt is nu in balbezit. Nantt haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Simović passt de bal in één keer door. Köszegi rent richting de bal. Köszegi speelt de bal door. Simović is nu in balbezit. Simović draait met de bal, schiet en ... Koopman bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koturović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. González krijgt zijn hoofd ertegen. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:7

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. González stond buitenspel. Kvasnica neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Quester de bal. Nantt is nu in balbezit. Nantt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nantt verovert de bal door een tackle van achteren. Peron met een sublieme pass. Kadare kopt de bal weg. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nantt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een lange en hoge pass. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:8

85e minuut.
Simović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zikmund komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Koturović is nu in balbezit. Koturović probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - Viitorul Barlad 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 39%, Viitorul Barlad 61%.
Legends - Viitorul Barlad 0:9