Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Barlad Legends
Antr Tactiek Tiki taka
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 43.6
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare is nu in balbezit. Marini onderschept slim de pass. Marini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Legends 0:1

14e minuut.
Khvadagiani geeft een lange en hoge pass. Kadare rent richting de bal. Kadare met een sublieme pass. Simović rent richting de bal. Simović haalt uit met een fantastische trap. Koopman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Barlad - Legends 1:1

16e minuut.
Lagunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagunov passt de bal in één keer door. Marini rent richting de bal. Marini haalt uit met een fantastische trap. Azalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna passt de bal in één keer door. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap. Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mancera speelt de bal door. Kvasnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasnica passt de bal zonder na te denken. de Santana rent richting de bal. de Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kuśmienny geeft de bal voor. Marini is nu in balbezit. Popa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marini kan niet meer verder spelen. Holzer komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mancera probeert naar een medespeler te passen. Popa rent richting de bal. Holzer onderschept slim de pass. Holzer draait met de bal, schiet en ... Peron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vágó verovert de bal door een tackle van achteren. Vágó geeft een lange en hoge pass. Holzer kopt de bal weg. Nantt rent richting de bal. Nantt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Doeltrap. Peron trapt de bal weg. Vágó geeft de bal voor. de Santana is nu in balbezit. de Santana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Peron trapt de bal weg van het doel. Kadare kopt de bal weg. Vágó heeft problemen om de bal te vangen. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. González passt de bal in één keer door. Lagunov probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 60%, Legends 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Barlad - Legends 1:1

48e minuut.
Moşneguţu speelt de bal door. Kadare rent richting de bal. Kadare passt de bal in één keer door. Simović is nu in balbezit. Simović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Consuegra komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Moşneguţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Nantt rent richting de bal. Nantt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Luna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holzer de bal. Holzer speelt de bal door. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lagunov met de inworp. Mancera heeft problemen om de bal te vangen. Consuegra begaat een overtreding. Mancera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mancera komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mancera geeft de bal voor. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Luna speelt de bal door. Nantt heeft problemen om de bal te vangen. Nantt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Consuegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Legends 1:2

79e minuut.
Daar is Özbilgiç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbilgiç geeft een hoge lob. Simović controleert de bal met de borst. Simović schiet op doel. Koopman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Barlad - Legends 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 66%, Legends 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Barlad - Legends 2:2