Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bucovina FCM Taxa
Normal Tactiek 2019
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 47.8
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute speelt de bal door. Delin is nu in balbezit. Delin speelt de bal door. Talpăiute met een sublieme pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Somalha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu is nu in balbezit. Somalha speelt de bal door. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda geeft een lange en hoge pass. Pescariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:1

6e minuut.
Delin is nu in balbezit. Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan geeft de bal voor. Talpăiute geeft een hoge lob. González Miranda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
González Miranda onderschept slim de pass. González Miranda speelt de bal door. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Pescariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:2

10e minuut.
Somalha probeert naar een medespeler te passen. González Miranda rent richting de bal. Talpăiute speelt de bal door. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:3

11e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Moga de bal onder controle te krijgen. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:4

13e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Evgeniev verovert de bal door een tackle van achteren. Moga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moga krijgt een gele kaart. Evgeniev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talpăiute legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hernani kopt de bal weg. Daar is Evgeniev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat rent richting de bal. Evgeniev verovert de bal door een tackle van achteren. Evgeniev geeft de bal voor. Pescariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Horvat de bal onder controle te krijgen. Evgeniev rent richting de bal. González Miranda rent richting de bal. González Miranda draait met de bal, schiet en ... Berendei probeert de bal aan de voet te houden. Pescariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel. Pescariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:5

18e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute passt de bal met de wreef. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Somalha met een sublieme pass. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev speelt de bal door. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:6

24e minuut.
Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute passt de bal in één keer door. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda onderschept slim de pass. González Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:7

26e minuut.
Daar is González Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu met een sublieme pass. Hernani kopt de bal weg. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Pescariu bokst de bal weg. Berendei rent richting de bal. Berendei geeft een hoge lob. Somalha kopt de bal weg. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Somalha met een sublieme pass. Důras speelt de bal door. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:8

30e minuut.
Talpăiute speelt de bal door. González Miranda rent richting de bal. González Miranda met een sublieme pass. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Patera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Horvat de bal. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pescariu trapt de bal weg van het doel. Hernani is nu in balbezit. Hernani passt de bal met de wreef. Delin bereikt de bal nog maar net als eerste. Delin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:9

37e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somalha met de inworp. Talpăiute geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Leśnik geeft een hoge lob. Patera geeft een hoge lob. Berendei controleert de bal met de borst. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:10

45e minuut.
González Miranda passt de bal in één keer door. Moga rent richting de bal. Evgeniev onderschept slim de pass. Evgeniev schiet op doel. Pescariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 75%, FCM Taxa 25%.
FC Bucovina - FCM Taxa 0:11

47e minuut.
Delin probeert naar een medespeler te passen. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev passt de bal zonder na te denken. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:12

48e minuut.
Evgeniev met een sublieme pass. Daar is Delin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delin speelt de bal door. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:13

50e minuut.
Berendei geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Somalha de bal onder controle te krijgen. Somalha geeft een hoge lob. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:14

55e minuut.
Talpăiute met een sublieme pass. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu passt de bal in één keer door. Talpăiute geeft de bal voor. Evgeniev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Somalha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Miranda geeft een lange en hoge pass. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Pescariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute met een sublieme pass. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:15

67e minuut.
Hernani speelt de bal door. Somalha heeft problemen om de bal te vangen. Somalha geeft een hoge lob. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is González Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Miranda haalt uit met een fantastische trap. Pescariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:16

69e minuut.
Delin onderschept slim de pass. Delin geeft een hoge lob. Moga rent richting de bal. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Pescariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González Miranda probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hernani probeert naar een medespeler te passen. Delin geeft een hoge lob. González Miranda kopt de bal weg. Evgeniev heeft problemen om de bal te vangen. Evgeniev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:17

73e minuut.
Grămadă probeert naar een medespeler te passen. Horvat is nu in balbezit. Evgeniev verovert de bal door een tackle van achteren. Evgeniev schiet op doel. Moga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:18

76e minuut.
Berendei geeft de bal voor. Inworp. Delin met de inworp. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Pescariu bokst de bal weg.

77e minuut.
Berendei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delin met een snelle inworp. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:19

79e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda is nu in balbezit. Talpăiute rent richting de bal. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Somalha bereikt de bal nog maar net als eerste. Somalha geeft een hoge lob. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev schiet op doel. Pescariu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:20

80e minuut.
Grămadă met een sublieme pass. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev onderschept slim de pass. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap. Pescariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:21

84e minuut.
Evgeniev kopt de bal weg. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda draait met de bal, schiet en ... Pescariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FCM Taxa 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 83%, FCM Taxa 17%.
FC Bucovina - FCM Taxa 0:22