Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa FC Bucovina
2019 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Luchian rent richting de bal. Talpăiute onderschept slim de pass. Talpăiute met een sublieme pass. Florescu rent richting de bal. Florescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Patera geeft een lange en hoge pass. Potroviţa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel. Ugarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - FC Bucovina 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Florescu de bal. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft een hoge lob. Vinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Luchian is nu in balbezit. Florescu onderschept slim de pass. Florescu passt de bal in één keer door. Vinson rent richting de bal. Vinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Moga geeft een lange en hoge pass. Daar is Delin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horvat krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Delin geeft de bal voor. Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somalha is nu in balbezit. Somalha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moga de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 27%, FC Bucovina 73%.
FCM Taxa - FC Bucovina 0:1

49e minuut.
Luchian geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somalha met een snelle inworp. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Důras kopt de bal weg. Moga heeft problemen om de bal te vangen. Florescu is nu in balbezit. Florescu draait met de bal, schiet en ... Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCM Taxa - FC Bucovina 1:1

53e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute passt de bal in één keer door. Daar is Florescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - FC Bucovina 2:1

67e minuut.
Somalha is nu in balbezit. Somalha geeft een lange en hoge pass. Daar is Moga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu rent richting de bal. Florescu haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Florescu de bal. Horvat is nu in balbezit. Hernani begaat een overtreding. Hernani krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Somalha probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute passt de bal in één keer door. Vinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 28%, FC Bucovina 72%.
FCM Taxa - FC Bucovina 2:1