Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The best of sokker livada cu pomi
antrenament Tactiek aaa
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 45.7
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj met een sublieme pass. Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Eisenknappl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makra is nu in balbezit. Makra passt de bal in één keer door. Olaru rent richting de bal. Olaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pellicrate neemt de hoekschop. Olaru krijgt zijn hoofd ertegen. Bosinceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Schrijver de bal. Drăgoi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - livada cu pomi 0:1

21e minuut.
Ralha is nu in balbezit. Ralha geeft een hoge lob. Daar is Menegucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. De bal raakt de paal. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ívarsson geeft de bal voor. Montani kopt de bal weg. Eisenknappl speelt de bal door. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ralha probeert naar een medespeler te passen. Eisenknappl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl met een sublieme pass. Daar is Epullanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The best of sokker - livada cu pomi 1:1

34e minuut.
Mercader geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ívarsson met de inworp. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mammucari geeft de bal voor. Drăgoi heeft problemen om de bal te vangen. Olaru onderschept slim de pass. Olaru draait met de bal, schiet en ... Bosinceanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - livada cu pomi 1:2

44e minuut.
Nawoj rent richting de bal. Nawoj passt de bal in één keer door. Eisenknappl speelt de bal door. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 28%, livada cu pomi 72%.
The best of sokker - livada cu pomi 1:2

46e minuut.
Tilea komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Montani onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eisenknappl met een snelle inworp. Siladi rent richting de bal. Siladi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Montani verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha onderschept slim de pass. Ralha passt de bal zonder na te denken. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ralha rent richting de bal. Ralha passt de bal in één keer door. Epullanca rent richting de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The best of sokker - livada cu pomi 2:2

67e minuut.
Ívarsson speelt de bal door. Ralha speelt de bal door. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca schiet op doel. Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - livada cu pomi 3:2

75e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Mammucari onderschept slim de pass. Mammucari speelt de bal door. Makra is nu in balbezit. Makra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eisenknappl bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegucci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eisenknappl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siladi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - livada cu pomi 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 27%, livada cu pomi 73%.
The best of sokker - livada cu pomi 4:2