Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livada cu pomi The best of sokker
aaa Tactiek antrenament
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten formidable
good Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mercader de bal. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Drăgoi onderschept slim de pass. Olaru maakt een afschuwelijke overtreding. Drăgoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siladi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Siladi verovert de bal door een tackle van achteren. Siladi probeert naar een medespeler te passen. Epure rent richting de bal. Dall`Osto verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ralha passt de bal in één keer door. Daar is Dall`Osto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercader is nu in balbezit. Dall`Osto verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Osto schiet op doel. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostourek is nu in balbezit. Siladi onderschept slim de pass. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nawoj passt de bal in één keer door. Epure rent richting de bal. Epullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 0:1

21e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Causse bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Nawoj rent richting de bal. Nawoj geeft de bal voor. Dall`Osto kopt de bal weg. Epullanca rent richting de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Schrijver speelt de bal door. Daar is Eisenknappl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eisenknappl probeert naar een medespeler te passen. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto passt de bal met de wreef. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 0:2

38e minuut.
Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Epullanca de bal. Epullanca schiet op doel. Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 0:3

39e minuut.
Mammucari met een sublieme pass. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabczewski passt de bal met de wreef. Makra is nu in balbezit. Makra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 1:3

40e minuut.
Eisenknappl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl geeft de bal voor. Epullanca kopt de bal weg. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 67%, The best of sokker 33%.
livada cu pomi - The best of sokker 1:3

47e minuut.
Ralha probeert naar een medespeler te passen. Nawoj rent richting de bal. Nawoj geeft een lange en hoge pass. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ralha rent richting de bal. Ralha passt de bal met de wreef. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj geeft de bal voor. Epullanca springt en kopt de bal. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto passt de bal zonder na te denken. Epullanca rent richting de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 1:4

61e minuut.
Siladi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha passt de bal in één keer door. Epullanca rent richting de bal. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Siladi rent richting de bal. Siladi passt de bal zonder na te denken. Epullanca rent richting de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 1:5

76e minuut.
Daar is Mammucari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi is nu in balbezit. Siladi speelt de bal door. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Epullanca kopt de bal weg. Siladi rent richting de bal. Rabczewski begaat een overtreding. Siladi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Siladi kan niet meer verder spelen. Vanghelie komt het veld opgelopen. Nawoj met een snel genomen vrije trap. Epullanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Pestana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 1:6

79e minuut.
Mercader is nu in balbezit. Epullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Epullanca passt de bal zonder na te denken. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Vanghelie onderschept slim de pass. Vanghelie passt de bal in één keer door. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 1:7

86e minuut.
Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - The best of sokker 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 78%, The best of sokker 22%.
livada cu pomi - The best of sokker 1:8