Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa Legends
2019 Tactiek Tiki taka
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 43
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Vágó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somalha met een snelle inworp. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Legends 1:0

8e minuut.
Daar is Somalha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera begaat een overtreding. Lagunov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marini komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Somalha heeft problemen om de bal te vangen. Somalha passt de bal zonder na te denken. Vágó bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda onderschept slim de pass. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Evgeniev onderschept slim de pass. Evgeniev met een sublieme pass. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Legends 2:0

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Was niet meer kan verder spelen. Ugarte komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Marini probeert de bal met de borst te controleren. Marini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Talpăiute de bal. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Delin is nu in balbezit. Delin passt de bal zonder na te denken. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev geeft de bal voor. González Miranda maakt een snoekduik en kopt de bal. Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kvasnica geeft de bal voor. de Santana is nu in balbezit. de Santana met een sublieme pass. Marini is nu in balbezit. Marini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Somalha passt de bal zonder na te denken. Mancera probeert naar een medespeler te passen. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini draait met de bal, schiet en ... Ugarte bokst de bal weg. Patera is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kvasnica geeft de bal voor. Inworp. Delin met de inworp. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Vágó met een harde bal richting middenveld. Hernani kopt de bal weg. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev schiet op doel. Koopman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Legends 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 53%, Legends 47%.
FCM Taxa - Legends 3:0

46e minuut.
González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda passt de bal met de wreef. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Legends 4:0

50e minuut.
Vágó geeft een lange en hoge pass. de Santana kopt de bal weg. Marini is nu in balbezit. Marini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kuśmienny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delin met de inworp. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Somalha passt de bal met de wreef. Delin heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delin met de inworp. Talpăiute geeft de bal voor. Koopman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hernani speelt de bal door. Somalha bereikt de bal nog maar net als eerste. Somalha passt de bal zonder na te denken. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Delin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Somalha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somalha geeft een hoge lob. González Miranda springt en kopt de bal. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Legends 5:0

65e minuut.
Hernani rent richting de bal. Hernani probeert naar een medespeler te passen. Delin rent richting de bal. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Somalha geeft een lange en hoge pass. Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev onderschept slim de pass. Evgeniev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Legends 6:0

76e minuut.
Ţânţar geeft een lange en hoge pass. de Santana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Důras. Důras krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Důras geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Evgeniev stond buitenspel. Mancera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marini rent richting de bal. Marini draait met de bal, schiet en ... Ugarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Patera de bal. de Santana rent richting de bal. de Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Legends 6:1

90e minuut.
Somalha geeft een lange en hoge pass. Evgeniev heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvasnica. Kvasnica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 39%, Legends 61%.
FCM Taxa - Legends 6:1