Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Barlad FC Bucovina
cupa lll Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 22.7
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Paál rent richting de bal. Paál geeft de bal voor. Horvat kopt de bal weg. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Beclea is nu in balbezit. Beclea geeft de bal voor. Kadare rent richting de bal. Kadare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Beclea met een snelle inworp. Meunier probeert naar een medespeler te passen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea geeft een lange en hoge pass. Kadare krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Luchian de bal. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal zonder na te denken. Köszegi heeft problemen om de bal te vangen. Köszegi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 2:0

22e minuut.
González rent richting de bal. González geeft de bal voor. Kadare is nu in balbezit. Kadare haalt uit met een fantastische trap. Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 3:0

24e minuut.
Beclea passt de bal met de wreef. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González passt de bal zonder na te denken. Kadare is nu in balbezit. Kadare haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 4:0

26e minuut.
Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani geeft een lange en hoge pass. Kadare rent richting de bal. Kadare schiet op doel. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Inworp. Köszegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Kadare is nu in balbezit. Kadare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 5:0

29e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea passt de bal in één keer door. González speelt de bal door. Klungelig pakt Kadare de bal. Kadare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 6:0

31e minuut.
Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Beclea speelt de bal door. Kadare rent richting de bal. Kadare draait met de bal, schiet en ... Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 7:0

33e minuut.
Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani met een sublieme pass. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi schiet op doel. Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare probeert naar een medespeler te passen. Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 8:0

36e minuut.
Beclea met een snelle inworp. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier geeft een lange en hoge pass. González krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 9:0

39e minuut.
Luchian rent richting de bal. Beclea onderschept slim de pass. Beclea passt de bal in één keer door. Kadare rent richting de bal. Kadare haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 10:0

41e minuut.
Doeltrap. Quester met een harde bal richting middenveld. Khvadagiani controleert de bal met de borst. Khvadagiani met een sublieme pass. González rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koturović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Köszegi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 27%, FC Bucovina 73%.
Viitorul Barlad - FC Bucovina 11:0

47e minuut.
Beclea passt de bal in één keer door. Berendei geeft de bal voor. Kadare is nu in balbezit. Kadare draait met de bal, schiet en ... Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 12:0

49e minuut.
Quester bereikt de bal nog maar net als eerste. Quester geeft een lange en hoge pass. Koturović controleert de bal met de borst. Kadare rent richting de bal. Kadare geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cajamarca komt het veld opgelopen. Psathas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi geeft een lange en hoge pass. Kadare heeft problemen om de bal te vangen. Kadare draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Köszegi rent richting de bal. Köszegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 13:0

57e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Chiţul bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi onderschept slim de pass. Köszegi geeft een lange en hoge pass. Kadare springt en kopt de bal. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Paál zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal zonder na te denken. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Luchian geeft een hoge lob. Inworp. Psathas met de inworp. Beclea geeft de bal voor. Kadare maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. Köszegi geeft een lange en hoge pass. Kadare is nu in balbezit. Kadare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Khvadagiani met een sublieme pass. Kadare rent richting de bal. Daar is Köszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köszegi haalt uit met een fantastische trap. Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 14:0

69e minuut.
Kadare is nu in balbezit. Kadare passt de bal met de wreef. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Khvadagiani geeft de bal voor. González rent richting de bal. González passt de bal met de wreef. Koturović geeft een hoge lob. Köszegi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 15:0

76e minuut.
Kadare rent richting de bal. Kadare passt de bal met de wreef. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 16:0

78e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal in één keer door. Daar is Köszegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köszegi draait met de bal, schiet en ... Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 17:0

83e minuut.
Kadare heeft problemen om de bal te vangen. González is nu in balbezit. Kadare rent richting de bal. Kadare haalt uit met een fantastische trap. Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - FC Bucovina 18:0

85e minuut.
Daar is Grămadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea onderschept slim de pass. Beclea geeft een lange en hoge pass. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 22%, FC Bucovina 78%.
Viitorul Barlad - FC Bucovina 18:0