Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livada cu pomi Viitorul Barlad
aaa Tactiek cupa lll
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
45.7 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
González passt de bal met de wreef. Zikmund rent richting de bal. Zikmund geeft een lange en hoge pass. Kadare krijgt zijn hoofd ertegen. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - Viitorul Barlad 0:1

8e minuut.
Epure onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beclea zal de hoekschop nemen. González springt en kopt de bal. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koturović zal de hoekschop nemen. Köszegi krijgt zijn hoofd ertegen. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Menegucci de bal. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - Viitorul Barlad 0:2

18e minuut.
Kostourek geeft een hoge lob. Cajamarca rent richting de bal. Zikmund is nu in balbezit. Zikmund geeft een lange en hoge pass. Köszegi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Khvadagiani kopt de bal weg. Daar is Makra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zikmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Köszegi rent richting de bal. Köszegi geeft de bal voor. Mercader rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rabczewski is nu in balbezit. Rabczewski met een sublieme pass. Vargha onderschept slim de pass. Makra rent richting de bal. Makra geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Makra met een sublieme pass. Quester rent richting de bal. Met opzet legt Olaru zijn tegenspeler op de grond. Olaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 64%, Viitorul Barlad 36%.
livada cu pomi - Viitorul Barlad 0:2

48e minuut.
Pellicrate rent richting de bal. Pellicrate met een sublieme pass. Kostourek heeft problemen om de bal te vangen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Quester met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani geeft de bal voor. Kadare rent richting de bal. Kadare schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González is nu in balbezit. Conta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! González is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadare zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Beclea passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González probeert naar een medespeler te passen. Kadare is nu in balbezit. Kadare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Koturović passt de bal zonder na te denken. Kadare is nu in balbezit. González rent richting de bal. González schiet op doel. Pestana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Makra is nu in balbezit. Zikmund rent richting de bal. Makra onderschept slim de pass. Makra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peron speelt de bal door. Klungelig pakt Beclea de bal. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Köszegi rent richting de bal. Köszegi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Quester de bal. Makra is nu in balbezit. Quester legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quester krijgt een gele kaart. Makra raakt geblesseerd tijdens het duel. Mammucari legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt González de bal. Kadare rent richting de bal. Kadare schiet op doel. Pestana bokst de bal weg.

83e minuut.
Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammucari rent richting de bal. Mammucari haalt uit met een fantastische trap. Peron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livada cu pomi - Viitorul Barlad 1:2

90e minuut.
Köszegi probeert de bal met de borst te controleren. Köszegi passt de bal in één keer door. González heeft problemen om de bal te vangen. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livada cu pomi 52%, Viitorul Barlad 48%.
livada cu pomi - Viitorul Barlad 1:2