Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Barlad livada cu pomi
Antr Tactiek aaa
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 44.1
excellent Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea met een sublieme pass. Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi verovert de bal door een tackle van achteren. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Khvadagiani controleert de bal met de borst. Khvadagiani speelt de bal door. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - livada cu pomi 1:0

15e minuut.
Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beclea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Menegucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Köszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köszegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Alas rent richting de bal. Pellicrate onderschept slim de pass. Pellicrate met een sublieme pass. Makra is nu in balbezit. Makra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Consuegra komt het veld opgelopen. Koturović komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kadare rent richting de bal. Kadare met een sublieme pass. Koturović rent richting de bal. Koturović geeft de bal voor. González maakt een snoekduik en kopt de bal. Pestana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
González kopt de bal weg. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Simović de bal. Simović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Pestana met een harde bal richting middenveld. Azalmaz is nu in balbezit. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra draait met de bal, schiet en ... Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 40%, livada cu pomi 60%.
Viitorul Barlad - livada cu pomi 1:0

50e minuut.
Koturović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicrate onderschept slim de pass. Pellicrate passt de bal in één keer door. Olaru rent richting de bal. Olaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kadare passt de bal in één keer door. Daar is Epure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González rent richting de bal. González schiet op doel. Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - livada cu pomi 2:0

54e minuut.
Kadare is nu in balbezit. Kadare speelt de bal door. Klungelig pakt Epure de bal. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović haalt uit met een fantastische trap. Pestana bokst de bal weg. Carreras heeft problemen om de bal te vangen. Simović rent richting de bal. Simović geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Pestana trapt de bal weg. Makra rent richting de bal. Olaru is nu in balbezit. Olaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - livada cu pomi 2:1

57e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea geeft de bal voor. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - livada cu pomi 3:1

63e minuut.
Khvadagiani speelt de bal door. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea passt de bal zonder na te denken. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paál komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Consuegra onderschept slim de pass. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Makra is nu in balbezit. Makra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Menegucci onderschept slim de pass. Rabczewski met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Pestana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Olaru heeft problemen om de bal te vangen. Paál is nu in balbezit. Paál speelt de bal door. Simović is nu in balbezit. Simović haalt uit met een fantastische trap. Pestana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Paál met een sublieme pass. Koturović geeft de bal voor. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 33%, livada cu pomi 67%.
Viitorul Barlad - livada cu pomi 3:1