Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa Borsalona
2019 Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 54.7
poor Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen solid


8e minuut.
Kauffeld probeert naar een medespeler te passen. Gladysz rent richting de bal. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz rent richting de bal. Gladysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Delin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari onderschept slim de pass. Ilari speelt de bal door. Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk passt de bal in één keer door. Gladysz rent richting de bal. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Borsalona 0:1

19e minuut.
Timmer onderschept slim de pass. Mielczarek rent richting de bal. Patera met een sublieme pass. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... Ugarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Delin geeft een lange en hoge pass. Kauffeld kopt de bal weg. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk schiet op doel. Ugarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Borsalona 0:2

36e minuut.
Inworp. Kauffeld met de inworp. Pfaffenberg is nu in balbezit. Pfaffenberg geeft de bal voor. Gladysz springt en kopt de bal. Ugarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek begaat een overtreding. Mielczarek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap. Mielczarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 61%, Borsalona 39%.
FCM Taxa - Borsalona 0:2

48e minuut.
Důras verovert de bal door een tackle van achteren. Somalha is nu in balbezit. Somalha met een sublieme pass. Vinson is nu in balbezit. Vinson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ilari met de inworp. Daar is Pfaffenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfaffenberg speelt de bal door. Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Ugarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Delin passt de bal met de wreef. Marczyk is nu in balbezit. Marczyk geeft de bal voor. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Ugarte bokst de bal weg.

78e minuut.
Florescu kopt de bal weg. Kauffeld probeert naar een medespeler te passen. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - Borsalona 0:3

81e minuut.
Klungelig pakt Mielczarek de bal. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk passt de bal met de wreef. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Noszczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Gladysz de bal. Mielczarek rent richting de bal. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Ugarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 63%, Borsalona 37%.
FCM Taxa - Borsalona 0:3