Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legends FC TULCEA L.D.
Tiki taka Tactiek 4-5-1
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
41.3 gemiddelde waardering 50.7
good Schieten excellent
adequate Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Moerman is nu in balbezit. Moerman passt de bal zonder na te denken. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft de bal voor. Karaszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 0:1

5e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Vágó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaszewski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 0:2

9e minuut.
Inworp. Moerman met een snelle inworp. Silion geeft een hoge lob. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vágó trapt de bal weg. Marini kopt de bal weg. Sandulli rent richting de bal. Nantt onderschept slim de pass. Nantt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Moerman kopt de bal weg. Vágó bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 0:3

12e minuut.
Dobrogeanu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lagunov neemt de hoekschop. Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Moerman is nu in balbezit. Mancera onderschept slim de pass. Mancera passt de bal met de wreef. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Vágó probeert de bal aan de voet te houden. Silion geeft een lange en hoge pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 0:4

28e minuut.
Bigus speelt de bal door. Stănescu rent richting de bal. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Koopman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Teletović geeft de bal voor. Kopciński is nu in balbezit. Mancera begaat een overtreding. Mancera krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kopciński kopt de bal weg. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus passt de bal zonder na te denken. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Ţânţar de bal. Moerman onderschept slim de pass. Silion probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 66%, FC TULCEA L.D. 34%.
Legends - FC TULCEA L.D. 0:4

48e minuut.
Kopciński is nu in balbezit. Kopciński probeert naar een medespeler te passen. Kvasnica is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 0:5

55e minuut.
Moerman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagunov rent richting de bal. Moerman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lagunov raakt geblesseerd tijdens het duel. Marini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 1:5

57e minuut.
Kvasnica onderschept slim de pass. Bigus is nu in balbezit. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 1:6

58e minuut.
de Santana speelt de bal door. Marini rent richting de bal. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stănescu speelt de bal door. Moerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moerman met een sublieme pass. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Moerman verovert de bal door een tackle van achteren. Moerman geeft de bal voor. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletović verovert de bal door een tackle van achteren. Marini verovert de bal door een tackle van achteren. Marini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kopciński rent richting de bal. Kopciński passt de bal zonder na te denken. Vágó is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kopciński met een sublieme pass. Moerman is nu in balbezit. Moerman passt de bal zonder na te denken. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Koopman bokst de bal weg. Vágó heeft problemen om de bal te vangen. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - FC TULCEA L.D. 1:7

89e minuut.
Kuśmienny met een sublieme pass. Teletović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt maakt een afschuwelijke overtreding. Nantt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 51%, FC TULCEA L.D. 49%.
Legends - FC TULCEA L.D. 1:7