Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bucovina The best of sokker
Normal Tactiek antrenament
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 50.3
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat passt de bal met de wreef. Eisenknappl rent richting de bal. Eisenknappl geeft een lange en hoge pass. Epullanca springt en kopt de bal. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj speelt de bal door. Ralha met een sublieme pass. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:1

6e minuut.
Ralha is nu in balbezit. Ralha geeft een hoge lob. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:2

15e minuut.
Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca geeft een lange en hoge pass. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:3

16e minuut.
Klungelig pakt Dall`Osto de bal. Dall`Osto passt de bal zonder na te denken. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Moga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nawoj passt de bal met de wreef. Ívarsson probeert naar een medespeler te passen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca geeft een hoge lob. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:4

26e minuut.
Eisenknappl geeft de bal voor. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto passt de bal met de wreef. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Tătaru trapt de bal weg van het doel. Nawoj kopt de bal weg. Daar is Epullanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nawoj passt de bal zonder na te denken. Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson geeft een hoge lob. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Eisenknappl heeft problemen om de bal te vangen. Eisenknappl geeft een lange en hoge pass. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto schiet op doel. Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:5

31e minuut.
Nawoj kopt de bal weg. Epullanca rent richting de bal. Epullanca passt de bal met de wreef. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ívarsson speelt de bal door. Dall`Osto is nu in balbezit. Epullanca rent richting de bal. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:6

33e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu speelt de bal door. Telvi is nu in balbezit. Epullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Epullanca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Berendei verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eisenknappl zal de hoekschop nemen. Siladi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Eisenknappl geeft de bal voor. Epullanca probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dall`Osto de bal onder controle te krijgen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Tătaru bokst de bal weg.

38e minuut.
Ívarsson met een snelle inworp. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca passt de bal zonder na te denken. Daar is Dall`Osto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall`Osto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:7

40e minuut.
Ívarsson passt de bal met de wreef. Nawoj rent richting de bal. Nawoj passt de bal zonder na te denken. Ívarsson geeft een hoge lob. Dall`Osto is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 84%, The best of sokker 16%.
FC Bucovina - The best of sokker 0:7

46e minuut.
Nawoj speelt de bal door. Ívarsson geeft een lange en hoge pass. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Ralha is nu in balbezit. Ralha passt de bal met de wreef. Eisenknappl geeft een hoge lob. Dall`Osto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Tătaru trapt de bal weg. Nawoj probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Epullanca geeft een hoge lob. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto passt de bal met de wreef. Siladi rent richting de bal. Siladi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Schrijver met een sublieme pass. Nawoj is nu in balbezit. Nawoj met een sublieme pass. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto speelt de bal door. Epullanca rent richting de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:8

65e minuut.
Klungelig pakt Pietreanu de bal. Pietreanu passt de bal in één keer door. Horvat kan de bal niet met de borst controleren. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:9

65e minuut.
Grămadă probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:10

67e minuut.
Moga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Epullanca de bal. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:11

68e minuut.
Klungelig pakt Nawoj de bal. Nawoj met een sublieme pass. Ívarsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Nawoj de bal. Nawoj geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Schrijver kopt de bal weg. Ralha rent richting de bal. Ralha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dall`Osto de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:12

81e minuut.
Klungelig pakt Eisenknappl de bal. Eisenknappl geeft een lange en hoge pass. Nawoj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dall`Osto de bal. Dall`Osto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ralha speelt de bal door. Klungelig pakt Horvat de bal. Nawoj probeert naar een medespeler te passen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Eisenknappl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siladi is nu in balbezit. Siladi schiet op doel. Berendei probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - The best of sokker 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 78%, The best of sokker 22%.
FC Bucovina - The best of sokker 0:13