Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The best of sokker FC Bucovina
antrenament Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 22.2
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Nawoj speelt de bal door. Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson speelt de bal door. Epullanca rent richting de bal. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 1:0

6e minuut.
Ívarsson speelt de bal door. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca passt de bal zonder na te denken. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 2:0

7e minuut.
Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Epullanca onderschept slim de pass. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Berendei probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dall`Osto heeft problemen om de bal te vangen. Moga rent richting de bal. Epullanca onderschept slim de pass. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 3:0

9e minuut.
Pietreanu speelt de bal door. Daar is Dodos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto onderschept slim de pass. Dall`Osto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berendei de bal. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 4:0

14e minuut.
Siladi geeft een hoge lob. Moga heeft problemen om de bal te vangen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca schiet op doel. Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 5:0

19e minuut.
Nawoj speelt de bal door. Siladi is nu in balbezit. Siladi passt de bal zonder na te denken. Epullanca rent richting de bal. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Eisenknappl passt de bal in één keer door. Nawoj is nu in balbezit. Nawoj passt de bal met de wreef. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. Tătaru bokst de bal weg.

23e minuut.
Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha passt de bal in één keer door. Ívarsson met een sublieme pass. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Tătaru met een sublieme pass. Nawoj rent richting de bal. Dodos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dodos krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Telvi geeft de bal voor. Drăgoi geeft de bal voor. Dall`Osto is nu in balbezit. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Nawoj heeft problemen om de bal te vangen. Nawoj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Epullanca de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Ívarsson met een sublieme pass. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto passt de bal met de wreef. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 6:0

42e minuut.
Luchian met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ralha met de inworp. Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ralha probeert de bal aan de voet te houden. Oprescu rent richting de bal. Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 18%, FC Bucovina 82%.
The best of sokker - FC Bucovina 6:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ívarsson met de inworp. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 7:0

49e minuut.
Berendei geeft de bal voor. Inworp. Ívarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nawoj geeft een lange en hoge pass. Siladi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 8:0

50e minuut.
Dodos is nu in balbezit. Dall`Osto verovert de bal door een tackle van achteren. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj rent richting de bal. Nawoj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ívarsson geeft de bal voor. Berendei kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ívarsson zal de hoekschop nemen. Dall`Osto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ralha geeft een lange en hoge pass. Moga kopt de bal weg. Nawoj met een sublieme pass. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 9:0

64e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ívarsson onderschept slim de pass. Ívarsson geeft de bal voor. Dall`Osto krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Eisenknappl passt de bal in één keer door. Epullanca is nu in balbezit. Dall`Osto heeft problemen om de bal te vangen. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Berendei de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Inworp. Eisenknappl met de inworp. Ralha heeft problemen om de bal te vangen. Siladi rent richting de bal. Siladi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj passt de bal zonder na te denken. Eisenknappl speelt de bal door. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 10:0

69e minuut.
Epullanca is nu in balbezit. Pietreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Epullanca raakt geblesseerd tijdens het duel. Nawoj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dall`Osto rent richting de bal. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 11:0

72e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Epullanca de bal. Epullanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 12:0

75e minuut.
Doeltrap. Tătaru met een harde bal richting middenveld. Nawoj kopt de bal weg. Epullanca heeft problemen om de bal te vangen. Epullanca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ívarsson met een snelle inworp. Nawoj geeft een lange en hoge pass. Berendei probeert de bal met de borst te controleren. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Luchian rent richting de bal. Siladi onderschept slim de pass. Siladi passt de bal in één keer door. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 13:0

80e minuut.
Dall`Osto passt de bal met de wreef. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj met een sublieme pass. Daar is Dall`Osto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall`Osto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tătaru trapt de bal weg. Nawoj kopt de bal weg. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Siladi verovert de bal door een tackle van achteren. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca passt de bal zonder na te denken. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - FC Bucovina 14:0

86e minuut.
Nawoj passt de bal zonder na te denken. Ívarsson rent richting de bal. Ívarsson speelt de bal door. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Drăgoi geeft een lange en hoge pass. Epullanca kopt de bal weg. Ralha probeert de bal aan de voet te houden. Siladi is nu in balbezit. Siladi draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 11%, FC Bucovina 89%.
The best of sokker - FC Bucovina 14:0