Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa livada cu pomi
2019 Tactiek aaa
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 44.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Menegucci geeft de bal voor. Inworp. Somalha met de inworp. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Timmer onderschept slim de pass. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer onderschept slim de pass. Timmer geeft de bal voor. González Miranda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Somalha bereikt de bal nog maar net als eerste. Somalha passt de bal in één keer door. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Důras met een sublieme pass. González Miranda is nu in balbezit. Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev verovert de bal door een tackle van achteren. Evgeniev schiet op doel. Pestana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - livada cu pomi 1:0

8e minuut.
Evgeniev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Florescu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Důras is nu in balbezit. Důras speelt de bal door. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rabczewski probeert naar een medespeler te passen. Makra is nu in balbezit. Hernani begaat een overtreding. Makra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Makra kan niet meer verder spelen. Oltean komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Talpăiute passt de bal met de wreef. Delin bereikt de bal nog maar net als eerste. Delin geeft de bal voor. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - livada cu pomi 2:0

17e minuut.
Inworp. Pellicrate met de inworp. Talpăiute speelt de bal door. González Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. González Miranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci passt de bal in één keer door. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute met een sublieme pass. Oltean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olaru rent richting de bal. Olaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - livada cu pomi 2:1

38e minuut.
Mammucari passt de bal in één keer door. Rabczewski met een sublieme pass. Leśnik heeft problemen om de bal te vangen. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 35%, livada cu pomi 65%.
FCM Taxa - livada cu pomi 2:1

55e minuut.
Olaru probeert naar een medespeler te passen. Kostourek is nu in balbezit. Kostourek geeft een hoge lob. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olaru is nu in balbezit. Olaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Delin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pellicrate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mammucari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammucari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rabczewski rent richting de bal. Rabczewski passt de bal zonder na te denken. Pellicrate heeft problemen om de bal te vangen. Pellicrate geeft de bal voor. Olaru krijgt zijn hoofd ertegen. Ugarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hernani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernani passt de bal met de wreef. Somalha met een sublieme pass. González Miranda rent richting de bal. González Miranda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Florescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mercader de bal. González Miranda rent richting de bal. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - livada cu pomi 3:1

84e minuut.
Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer geeft de bal voor. Talpăiute kopt de bal weg. González Miranda is nu in balbezit. González Miranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 43%, livada cu pomi 57%.
FCM Taxa - livada cu pomi 3:1