Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Barlad Borsalona
cupa lll Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
57.8 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Shuren met een snelle inworp. Mielczarek is nu in balbezit. Mielczarek speelt de bal door. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Borsalona 0:1

6e minuut.
Zikmund speelt de bal door. Khvadagiani geeft een hoge lob. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi schiet op doel. Ahorner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Barlad - Borsalona 1:1

12e minuut.
Kristoff onderschept slim de pass. Kristoff geeft een hoge lob. Ilari rent richting de bal. Ilari haalt uit met een fantastische trap. Peron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Borsalona 1:2

18e minuut.
Gladysz passt de bal in één keer door. Ilari is nu in balbezit. Ilari met een sublieme pass. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Borsalona 1:3

21e minuut.
Jeufroy geeft de bal voor. Ilari speelt de bal door. Gladysz is nu in balbezit. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno draait met de bal, schiet en ... Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mielczarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zikmund geeft de bal voor. Simović is nu in balbezit. Simović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Báez heeft problemen om de bal te vangen. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare passt de bal met de wreef. Simović rent richting de bal. Simović schiet op doel. Ahorner bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Simović is nu in balbezit. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović rent richting de bal. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare schiet op doel. Ahorner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ilari is nu in balbezit. Ilari met een sublieme pass. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap. Peron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Borsalona 1:4

34e minuut.
Beclea geeft de bal voor. Koturović kopt de bal weg. Daar is Jeufroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Psathas onderschept slim de pass. Ilari onderschept slim de pass. Ilari speelt de bal door. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kristoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoff geeft een lange en hoge pass. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel. Peron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 41%, Borsalona 59%.
Viitorul Barlad - Borsalona 1:4

50e minuut.
Báez speelt de bal door. Beclea rent richting de bal. Shuren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shuren krijgt een gele kaart. Beclea raakt geblesseerd tijdens het duel. Simović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ahorner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Kadare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noszczyk is nu in balbezit. Kadare onderschept slim de pass. Kadare geeft een lange en hoge pass. Simović maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahorner bokst de bal weg. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Borsalona 2:4

65e minuut.
Khvadagiani met een sublieme pass. Koturović heeft problemen om de bal te vangen. Koturović speelt de bal door. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. González komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kristoff onderschept slim de pass. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi passt de bal zonder na te denken. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Báez neemt vlug de vrije trap. Ilari kopt de bal weg. Gladysz met een sublieme pass. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Vargha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladysz rent richting de bal. Gladysz passt de bal met de wreef. Ilari rent richting de bal. Ilari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Psathas geeft de bal voor. Jeufroy rent richting de bal. González begaat een overtreding. González krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Zikmund geeft een lange en hoge pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyk onderschept slim de pass. Simović is nu in balbezit. Simović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ahorner met een harde bal richting middenveld. Ilari is nu in balbezit. Khvadagiani onderschept slim de pass. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani geeft een lange en hoge pass. Kristoff verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beclea zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Jeufroy probeert de bal met de borst te controleren. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Ahorner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - Borsalona 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 46%, Borsalona 54%.
Viitorul Barlad - Borsalona 3:4