Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsalona Viitorul Barlad
4-3-3 Tactiek Antr
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
31 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zwak


3e minuut.
Klungelig pakt Gladysz de bal. Koturović onderschept slim de pass. Pylkkänen met een sublieme pass. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari geeft de bal voor. Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Viitorul Barlad 1:0

7e minuut.
Pylkkänen is nu in balbezit. Pylkkänen passt de bal zonder na te denken. Gladysz speelt de bal door. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari haalt uit met een fantastische trap. Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ahorner met een sublieme pass. Ilari kopt de bal weg. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Viitorul Barlad 2:0

17e minuut.
Pfaffenberg rent richting de bal. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaffenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pfaffenberg krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pfaffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaffenberg passt de bal zonder na te denken. Pylkkänen probeert naar een medespeler te passen. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari schiet op doel. Peron bokst de bal weg.

20e minuut.
Kadare is nu in balbezit. Kadare passt de bal met de wreef. Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović onderschept slim de pass. Simović draait met de bal, schiet en ... Ahorner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaffenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Pfaffenberg speelt de bal door. Noszczyk is nu in balbezit. Noszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pomarańczawski passt de bal zonder na te denken. Noszczyk is nu in balbezit. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel. Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Noszczyk rent richting de bal. Ilari rent richting de bal. Kavalský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Viitorul Barlad 3:0

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gladysz stond buitenspel. Kadare neemt vlug de vrije trap. Köszegi is nu in balbezit. Köszegi geeft de bal voor. González krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pomarańczawski met een harde bal richting middenveld. Noszczyk kopt de bal weg. Gladysz rent richting de bal. Ilari rent richting de bal. Ilari haalt uit met een fantastische trap. Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kavalský heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Viitorul Barlad 4:0

44e minuut.
Kristoff verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoff geeft een lange en hoge pass. Gladysz kopt de bal weg. Ilari is nu in balbezit. Ilari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 38%, Viitorul Barlad 62%.
Borsalona - Viitorul Barlad 4:0

46e minuut.
Latała komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shuren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfaffenberg speelt de bal door. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Popa de bal. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Popa probeert de bal aan de voet te houden. Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Simović is nu in balbezit. Simović speelt de bal door. González rent richting de bal. González schiet op doel. Ahorner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Viitorul Barlad 4:1

59e minuut.
Shuren geeft een hoge lob. Noszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari schiet op doel. Peron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Köszegi kopt de bal weg. Beclea met een sublieme pass. Köszegi rent richting de bal. Shuren onderschept slim de pass. Shuren geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peron met een sublieme pass. Pfaffenberg controleert de bal met de borst. Pfaffenberg passt de bal zonder na te denken. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz schiet op doel. Peron bokst de bal weg. Popa is nu in balbezit. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Beclea heeft problemen om de bal te vangen. Shuren is nu in balbezit. Shuren passt de bal in één keer door. Gladysz rent richting de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kadare met een sublieme pass. Simović is nu in balbezit. Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ilari de bal. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Viitorul Barlad 5:1

86e minuut.
Pylkkänen met een sublieme pass. Gladysz rent richting de bal. Gladysz passt de bal met de wreef. Noszczyk rent richting de bal. Noszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Shuren probeert naar een medespeler te passen. Ilari is nu in balbezit. Noszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ilari is nu in balbezit. Ilari draait met de bal, schiet en ... Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Koturović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koturović passt de bal zonder na te denken. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović schiet op doel. Ahorner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kristoff kopt de bal weg. Simović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - Viitorul Barlad 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 50%, Viitorul Barlad 50%.
Borsalona - Viitorul Barlad 5:2