Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The best of sokker Legends
antrenament Tactiek Tiki taka
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 41.9
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ívarsson passt de bal met de wreef. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca passt de bal in één keer door. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Marini kopt de bal weg. Nantt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăgoi. Drăgoi krijgt een gele kaart. Nantt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuśmienny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Schrijver de bal. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Eisenknappl rent richting de bal. Vágó begaat een overtreding. Eisenknappl raakt geblesseerd tijdens het duel. Eisenknappl met een snel genomen vrije trap. Dall`Osto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Legends 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 55%, Legends 45%.
The best of sokker - Legends 1:0

46e minuut.
Marini bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana passt de bal in één keer door. Nantt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kvasnica onderschept slim de pass. Kvasnica passt de bal zonder na te denken. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Legends 2:0

60e minuut.
de Santana kopt de bal weg. Causse speelt de bal door. Klungelig pakt Nawoj de bal. Marini rent richting de bal. Marini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Nawoj geeft een hoge lob. Ţânţar kopt de bal weg. Nawoj heeft problemen om de bal te vangen. Nawoj passt de bal met de wreef. Ívarsson geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Kuśmienny rent richting de bal. Ívarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ívarsson passt de bal met de wreef. Epullanca rent richting de bal. Epullanca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ţânţar rent richting de bal. Eisenknappl onderschept slim de pass. Eisenknappl probeert naar een medespeler te passen. Siladi is nu in balbezit. Siladi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Nantt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drăgoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca schiet op doel. Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Legends 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 42%, Legends 58%.
The best of sokker - Legends 3:0