Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legends The best of sokker
Tiki taka Tactiek antrenament
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
42 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen adequate


10e minuut.
Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 0:1

12e minuut.
Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj passt de bal in één keer door. Ívarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ívarsson geeft de bal voor. Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Eisenknappl onderschept slim de pass. Eisenknappl passt de bal met de wreef. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 0:2

21e minuut.
Drăgoi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nantt neemt de hoekschop. Marini maakt een snoekduik en kopt de bal. Bosinceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

23e minuut.
Ralha geeft een hoge lob. Daar is Kvasnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 0:3

25e minuut.
Daar is Drăgoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Santana is nu in balbezit. Drăgoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Santana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Holzer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buitenspel voor Marini. Goede buitenspelval van de verdediging. Drăgoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 0:4

29e minuut.
Ţânţar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nantt kopt de bal weg. Holzer rent richting de bal. Marini is nu in balbezit. Marini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 1:4

36e minuut.
Dall`Osto passt de bal zonder na te denken. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holzer. Holzer krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vágó rent richting de bal. Vágó geeft de bal voor. Inworp. Eisenknappl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ralha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kvasnica geeft de bal voor. Inworp. Ívarsson met een snelle inworp. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Epullanca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Ívarsson speelt de bal door. Ralha rent richting de bal. Ralha passt de bal met de wreef. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 59%, The best of sokker 41%.
Legends - The best of sokker 1:4

52e minuut.
Ívarsson speelt de bal door. Epullanca rent richting de bal. Kvasnica rent richting de bal. Epullanca onderschept slim de pass. Epullanca geeft een lange en hoge pass. Koopman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Epullanca rent richting de bal. Epullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 1:5

58e minuut.
Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha passt de bal met de wreef. Kvasnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi verovert de bal door een tackle van achteren. Siladi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny geeft de bal voor. Marini kopt de bal weg. Nantt rent richting de bal. Nantt haalt uit met een fantastische trap. Bosinceanu bokst de bal weg.

74e minuut.
Siladi heeft problemen om de bal te vangen. Kvasnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto onderschept slim de pass. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 1:6

77e minuut.
Ívarsson is nu in balbezit. Ívarsson passt de bal in één keer door. Epullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 1:7

86e minuut.
Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj onderschept slim de pass. Nawoj probeert naar een medespeler te passen. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siladi schiet op doel. Koopman bokst de bal weg. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. Koopman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 1:8

88e minuut.
Schrijver rent richting de bal. Schrijver geeft de bal voor. Epullanca is nu in balbezit. Epullanca draait met de bal, schiet en ... Koopman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legends - The best of sokker 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legends 61%, The best of sokker 39%.
Legends - The best of sokker 1:9