Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. FC Bucovina
4-5-1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
11% Spel op eigen helft 89%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 24
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Bigus passt de bal in één keer door. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Silion geeft een hoge lob. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Moga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 1:0

9e minuut.
Karaszewski passt de bal zonder na te denken. Oprescu is nu in balbezit. Silion onderschept slim de pass. Silion geeft een lange en hoge pass. Karaszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bigus geeft een lange en hoge pass. Daar is Oprescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion rent richting de bal. Silion geeft een lange en hoge pass. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Moerman probeert naar een medespeler te passen. Silion is nu in balbezit. Silion geeft een hoge lob. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 2:0

19e minuut.
Horvat met een sublieme pass. Telvi speelt de bal door. Luchian is nu in balbezit. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Luchian probeert de bal aan de voet te houden. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński geeft een lange en hoge pass. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 3:0

24e minuut.
Kopciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moerman passt de bal met de wreef. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Moerman rent richting de bal. Moerman geeft de bal voor. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 4:0

30e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een lange en hoge pass. Horvat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 5:0

32e minuut.
Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu geeft de bal voor. Oprescu rent richting de bal. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion geeft de bal voor. Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaszewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 6:0

34e minuut.
Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Moga probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silion zal de hoekschop nemen. Karaszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Moerman is nu in balbezit. Silion geeft een hoge lob. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Luchian rent richting de bal. Moerman onderschept slim de pass. Moerman speelt de bal door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Bigus kopt de bal weg. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 8%, FC Bucovina 92%.
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 7:0

48e minuut.
Moerman verovert de bal door een tackle van achteren. Moerman speelt de bal door. Silion met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Bigus verovert de bal door een tackle van achteren. Bigus probeert naar een medespeler te passen. Stănescu met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Tătaru trapt de bal weg. Stănescu kopt de bal weg. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 8:0

55e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moerman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silion geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moerman passt de bal zonder na te denken. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal zonder na te denken. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bigus geeft een lange en hoge pass. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 9:0

59e minuut.
Klungelig pakt Minea de bal. Bigus geeft de bal voor. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 10:0

59e minuut.
Pietreanu speelt de bal door. Luchian speelt de bal door. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tătaru met een sublieme pass. Bigus kopt de bal weg. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 11:0

71e minuut.
Buchalik geeft een hoge lob. Bigus kopt de bal weg. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 12:0

74e minuut.
Chiţul is nu in balbezit. Chiţul speelt de bal door. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kopciński passt de bal zonder na te denken. Moerman heeft problemen om de bal te vangen. Moerman passt de bal in één keer door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silion geeft de bal voor. Berendei probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silion geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu geeft een hoge lob. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 13:0

79e minuut.
Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski passt de bal met de wreef. Oprescu rent richting de bal. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Tătaru trapt de bal weg van het doel. Bigus kopt de bal weg. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 14:0

86e minuut.
Bigus rent richting de bal. Bigus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moga de bal. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 15:0

90e minuut.
Moerman kopt de bal weg. Silion probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski schiet op doel. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 13%, FC Bucovina 87%.
FC TULCEA L.D. - FC Bucovina 16:0