Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bucovina FC TULCEA L.D.
Normal Tactiek 4-5-1
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen formidabel


2e minuut.
Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:1

4e minuut.
Luchian kopt de bal weg. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grămadă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Moerman passt de bal in één keer door. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski schiet op doel. Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:2

9e minuut.
Moerman probeert naar een medespeler te passen. Silion kan de bal niet met de borst controleren. Silion passt de bal zonder na te denken. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński passt de bal met de wreef. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:3

12e minuut.
Kopciński is nu in balbezit. Kopciński passt de bal met de wreef. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:4

18e minuut.
Moerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft de bal voor. Stănescu geeft de bal voor. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Moga trapt de bal weg van het doel. Moerman kopt de bal weg. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:5

26e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietreanu. Pietreanu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kopciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopciński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silion rent richting de bal. Silion speelt de bal door. Moerman geeft een hoge lob. Karaszewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luchian de bal. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:6

29e minuut.
Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Moerman is nu in balbezit. Moerman passt de bal in één keer door. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Moerman de bal. Moerman geeft een hoge lob. Berendei heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Moerman is nu in balbezit. Moerman met een sublieme pass. Karaszewski probeert de bal met de borst te controleren. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:7

38e minuut.
Stănescu met een sublieme pass. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 86%, FC TULCEA L.D. 14%.
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:8

48e minuut.
Luchian rent richting de bal. Kopciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kopciński met een sublieme pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Luchian rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski schiet op doel. Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:9

52e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion met een sublieme pass. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Moga is nu in balbezit. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Berendei rent richting de bal. Karaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Tătaru speelt de bal door. Kopciński kopt de bal weg. Moga controleert de bal met de borst. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel. Tătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:10

63e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei passt de bal zonder na te denken. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moerman met een sublieme pass. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Luchian probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:11

71e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Moga rent richting de bal. Karaszewski onderschept slim de pass. Karaszewski draait met de bal, schiet en ... Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Bigus onderschept slim de pass. Bigus passt de bal zonder na te denken. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moerman speelt de bal door. Kopciński rent richting de bal. Kopciński geeft een hoge lob. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski schiet op doel. Tătaru bokst de bal weg.

80e minuut.
Moerman met een sublieme pass. Bigus is nu in balbezit. Bigus met een sublieme pass. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bigus kopt de bal weg. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński passt de bal in één keer door. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bigus onderschept slim de pass. Bigus geeft de bal voor. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bucovina 92%, FC TULCEA L.D. 8%.
FC Bucovina - FC TULCEA L.D. 0:11