Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii Tepro Iasi
Costy 07 Tactiek 442class
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 45.9
excellent Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Uzunov is nu in balbezit. Nateri is nu in balbezit. Uzunov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nateri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rępał komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Garofoli speelt de bal door. Billysson rent richting de bal. Billysson passt de bal zonder na te denken. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Billysson kopt de bal weg. Daar is Leják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Azimli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 1:0

13e minuut.
Quốc Tùng kopt de bal weg. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli passt de bal met de wreef. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Azimli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 2:0

16e minuut.
Urs kan de bal niet met de borst controleren. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos passt de bal met de wreef. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Codrescu met een snelle inworp. Anthopoulos geeft de bal voor. Azimli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Nateri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 3:0

22e minuut.
Rępał passt de bal in één keer door. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson met een sublieme pass. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bica passt de bal in één keer door. Marazza rent richting de bal. Tlen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tlen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Ceranka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billysson rent richting de bal. Billysson geeft een lange en hoge pass. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Azimli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 4:0

45e minuut.
Bica neemt vlug de vrije trap. Daar is Marazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marazza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marazza kan niet meer verder spelen. Strujac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 29%, Tepro Iasi 71%.
Bestialii - Tepro Iasi 4:0

46e minuut.
Tlen met een snelle inworp. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een lange en hoge pass. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal. Azimli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Videa verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu passt de bal in één keer door. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Para de bal. Azimli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Quốc Tùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 5:0

62e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Nateri is nu in balbezit. Uzunov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzunov krijgt een gele kaart. Nateri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rępał komt bij de bal en schiet. Paal! Randa heeft problemen om de bal te vangen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 6:0

77e minuut.
Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Anthopoulos rent richting de bal. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 7:0

83e minuut.
Sztanó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Mätschke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een hoge lob. Azimli bokst de bal weg. Nateri is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Tepro Iasi 8:0

88e minuut.
Ceranka is nu in balbezit. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Billysson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Billysson kan niet meer verder spelen. Tonvisit komt het veld opgelopen. Rępał komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 24%, Tepro Iasi 76%.
Bestialii - Tepro Iasi 8:0