Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica DEVORATOR
*-*-*-* Tactiek vacarii
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 53
very good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz speelt de bal door. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak rent richting de bal. Pacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Shoulei rent richting de bal. Shoulei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klimentov de bal. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... Truman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ivansuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzalunga met een sublieme pass. Jazbec rent richting de bal. Jazbec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Czwertyński de bal. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga passt de bal in één keer door. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Truman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Hübner geeft de bal voor. Fanzaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Klimentov de bal. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 49%, DEVORATOR 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_lui_Gigica - DEVORATOR 0:0

69e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Morariu geeft een lange en hoge pass. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pacak met een sublieme pass. Donoval onderschept slim de pass. Fanzaga is nu in balbezit. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel. Truman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - DEVORATOR 1:0

73e minuut.
Daar is Landa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Calzalunga passt de bal in één keer door. Morariu is nu in balbezit. Morariu speelt de bal door. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua_lui_Gigica - DEVORATOR 1:1

78e minuut.
Shoulei kopt de bal weg. Pillasaguez probeert naar een medespeler te passen. Morariu heeft problemen om de bal te vangen. Morariu geeft een hoge lob. Bogdanowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - DEVORATOR 1:2

81e minuut.
Bellaveglia met de inworp. Shoulei is nu in balbezit. Shoulei passt de bal zonder na te denken. Pacak is nu in balbezit. Pacak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Czwertyński passt de bal zonder na te denken. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz met een sublieme pass. Pacak is nu in balbezit. Pacak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bellaveglia geeft de bal voor. Inworp. Jazbec met de inworp. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 44%, DEVORATOR 56%.
Steaua_lui_Gigica - DEVORATOR 1:2