Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti Atletico Mostoles
rin 1 Tactiek 451
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 26.4
formidable Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen average


3e minuut.
Răducanu rent richting de bal. Maricescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu speelt de bal door. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Załuska geeft een hoge lob. Buftea rent richting de bal. Buftea passt de bal in één keer door. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Buftea verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea probeert naar een medespeler te passen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Buftea rent richting de bal. Buftea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Whittaker de bal. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 1:0

20e minuut.
Gorun rent richting de bal. Gaidoş verovert de bal door een tackle van achteren. Gaidoş passt de bal zonder na te denken. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Răducanu rent richting de bal. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker passt de bal in één keer door. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maricescu passt de bal met de wreef. Basarabeanu rent richting de bal. Maricescu speelt de bal door. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sucigan passt de bal zonder na te denken. Załuska rent richting de bal. Załuska geeft een lange en hoge pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buftea rent richting de bal. Buftea passt de bal zonder na te denken. Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. Nae is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker schiet op doel. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 2:0

39e minuut.
Maricescu speelt de bal door. Chiriţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiriţă speelt de bal door. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Whittaker met een sublieme pass. Buftea rent richting de bal. Buftea passt de bal zonder na te denken. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Balbi rent richting de bal. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 27%, Atletico Mostoles 73%.
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 2:0

47e minuut.
Chiriţă kopt de bal weg. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu met een sublieme pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 3:0

51e minuut.
Faraco geeft een lange en hoge pass. Basarabeanu rent richting de bal. Buftea is nu in balbezit. Buftea geeft een hoge lob. Whittaker maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Załuska verovert de bal door een tackle van achteren. Załuska speelt de bal door. Maricescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu geeft de bal voor. Whittaker maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Buftea met een sublieme pass. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu speelt de bal door. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 4:0

59e minuut.
Neguţescu met een sublieme pass. Daar is Sinbonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Ozera de bal. Istrate is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 5:0

66e minuut.
Nae met een sublieme pass. Istrate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Whittaker rent richting de bal. Whittaker schiet op doel. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Istrate geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buftea met de inworp. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Faraco is nu in balbezit. Faraco geeft de bal voor. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Istrate kopt de bal weg. Buftea met een sublieme pass. Klungelig pakt Whittaker de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 6:0

88e minuut.
Buftea probeert naar een medespeler te passen. Nae met een sublieme pass. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 7:0

89e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Sucigan onderschept slim de pass. Sucigan passt de bal in één keer door. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 30%, Atletico Mostoles 70%.
astra9maiploiesti - Atletico Mostoles 7:0