Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupii Cenusii Kese
123 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
12% Spel op eigen helft 88%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 17.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś speelt de bal door. Jarzembowski speelt de bal door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan geeft een lange en hoge pass. Guran kopt de bal weg. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 1:0

12e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo geeft de bal voor. Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 2:0

14e minuut.
Arredondo is nu in balbezit. Arredondo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fică de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chova speelt de bal door. Arredondo heeft problemen om de bal te vangen. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durleci de bal onder controle te krijgen. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 3:0

18e minuut.
Panicheo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Inworp. Chova met een snelle inworp. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 4:0

21e minuut.
Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś probeert naar een medespeler te passen. Chova rent richting de bal. Chova geeft een hoge lob. Fică springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guran passt de bal in één keer door. Arredondo rent richting de bal. Arredondo passt de bal zonder na te denken. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 5:0

31e minuut.
Guran is nu in balbezit. Guran passt de bal zonder na te denken. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 6:0

35e minuut.
Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică passt de bal met de wreef. Guran rent richting de bal. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi is nu in balbezit. Fică onderschept slim de pass. Fică haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Adkins is nu in balbezit. Struś geeft een lange en hoge pass. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een hoge lob. Arredondo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Guran de bal. Hagi is nu in balbezit. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 7:0

40e minuut.
Sýkora probeert naar een medespeler te passen. Fică rent richting de bal. Fică passt de bal met de wreef. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Durleci geeft de bal voor. Guran speelt de bal door. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft de bal voor. Arredondo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cioran trapt de bal weg van het doel. Chova rent richting de bal. Chova passt de bal in één keer door. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 13%, Kese 87%.
Lupii Cenusii - Kese 8:0

47e minuut.
Hagi rent richting de bal. Sýkora onderschept slim de pass. Sýkora probeert naar een medespeler te passen. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 9:0

50e minuut.
Durleci trapt de bal weg. Struś probeert naar een medespeler te passen. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova geeft de bal voor. Fică krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Guran probeert naar een medespeler te passen. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova passt de bal in één keer door. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Bălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan is nu in balbezit. Guran onderschept slim de pass. Guran geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hagi rent richting de bal. Guran verovert de bal door een tackle van achteren. Guran probeert naar een medespeler te passen. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarzembowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fică rent richting de bal. Fică geeft een hoge lob. Cioran bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Sýkora passt de bal in één keer door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică passt de bal zonder na te denken. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski onderschept slim de pass. Jarzembowski met een sublieme pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cioran trapt de bal weg. Struś kopt de bal weg. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hagi rent richting de bal. Hagi geeft een lange en hoge pass. Struś kopt de bal weg. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 10:0

77e minuut.
Fică passt de bal met de wreef. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft een hoge lob. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 11:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cioran trapt de bal weg van het doel. Struś kopt de bal weg. Daar is Arredondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Kese 12:0

83e minuut.
Chova met de inworp. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo met een sublieme pass. Guran heeft problemen om de bal te vangen. Guran speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guran speelt de bal door. Fică rent richting de bal. Fică passt de bal met de wreef. Arredondo rent richting de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 11%, Kese 89%.
Lupii Cenusii - Kese 12:0