Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kese Lupii Cenusii
Normal Tactiek 123
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten formidable
poor Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


1e minuut.
Chova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Struś rent richting de bal. Struś probeert naar een medespeler te passen. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Guran is nu in balbezit. Guran met een sublieme pass. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arredondo de bal. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hagi rent richting de bal. Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora passt de bal met de wreef. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:1

14e minuut.
Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova passt de bal zonder na te denken. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ... Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:2

16e minuut.
Struś rent richting de bal. Struś met een sublieme pass. Guran speelt de bal door. Arredondo rent richting de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Struś is nu in balbezit. Struś met een sublieme pass. Chova is nu in balbezit. Chova geeft de bal voor. Fică springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Struś met een sublieme pass. Arredondo rent richting de bal. Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jarzembowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Struś kopt de bal weg. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Durleci de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:3

24e minuut.
Iarca kopt de bal weg. Guran is nu in balbezit. Struś met een sublieme pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cioran met een harde bal richting middenveld. Struś kopt de bal weg. Arredondo rent richting de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:4

27e minuut.
Chova met een snelle inworp. Struś heeft problemen om de bal te vangen. Struś speelt de bal door. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cioran trapt de bal weg van het doel. Struś kopt de bal weg. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:5

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chova met een snelle inworp. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:6

33e minuut.
Ciurba met een sublieme pass. Klungelig pakt Dediu de bal. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Durleci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guran is nu in balbezit. Guran geeft de bal voor. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Iarca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chova met een snelle inworp. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:7

40e minuut.
Chova met een sublieme pass. Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struś met een sublieme pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:8

45e minuut.
Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Chova probeert naar een medespeler te passen. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 86%, Lupii Cenusii 14%.
Kese - Lupii Cenusii 0:8

48e minuut.
Arredondo passt de bal zonder na te denken. Guran rent richting de bal. Guran passt de bal in één keer door. Daar is Fică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cioran met een harde bal richting middenveld. Guran kopt de bal weg. Chova is nu in balbezit. Chova geeft een hoge lob. Fică maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chova is nu in balbezit. Chova met een sublieme pass. Arredondo rent richting de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:9

52e minuut.
Arredondo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dediu. Arredondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Adkins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fică probeert de bal met de borst te controleren. Fică haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:10

53e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciurba de bal. Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Struś rent richting de bal. Struś passt de bal met de wreef. Chova probeert naar een medespeler te passen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Chova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu probeert de bal aan de voet te houden. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:11

58e minuut.
Ciurba is nu in balbezit. Ciurba passt de bal zonder na te denken. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:12

61e minuut.
Arredondo kopt de bal weg. Istvan rent richting de bal. Fică onderschept slim de pass. Fică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:13

62e minuut.
Jarzembowski speelt de bal door. Guran rent richting de bal. Guran passt de bal met de wreef. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:14

65e minuut.
Mesaroş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chova maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fică kopt de bal weg. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:15

68e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Fică de bal. Fică schiet op doel. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chova rent richting de bal. Chova geeft de bal voor. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jarzembowski speelt de bal door. Klungelig pakt Fică de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:16

72e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora onderschept slim de pass. Sýkora geeft een lange en hoge pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Struś speelt de bal door. Klungelig pakt Chova de bal. Chova probeert naar een medespeler te passen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:17

78e minuut.
Struś speelt de bal door. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova geeft de bal voor. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durleci met een harde bal richting middenveld. Guran kopt de bal weg. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:18

81e minuut.
Fică heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică onderschept slim de pass. Fică schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:19

82e minuut.
Drăgănescu geeft de bal voor. Inworp. Jarzembowski met een snelle inworp. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski passt de bal met de wreef. Struś met een sublieme pass. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Lupii Cenusii 0:20

89e minuut.
Sýkora passt de bal in één keer door. Daar is Jarzembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski met een sublieme pass. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 86%, Lupii Cenusii 14%.
Kese - Lupii Cenusii 0:20