Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica Bestialii
*-*-*-* Tactiek Costy 07
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Billysson passt de bal zonder na te denken. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Fanzaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestach rent richting de bal. Breznay onderschept slim de pass. Breznay draait met de bal, schiet en ... De La Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Anthopoulos kopt de bal weg. Billysson rent richting de bal. Billysson passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hübner heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 0:1

7e minuut.
Garofoli rent richting de bal. Garofoli passt de bal in één keer door. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson geeft de bal voor. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 0:2

9e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Nateri is nu in balbezit. Met opzet legt Quiboloy zijn tegenspeler op de grond. Quiboloy krijgt een gele kaart. Nateri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rępał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anthopoulos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. Billysson kopt de bal weg. Anthopoulos is nu in balbezit. Garofoli rent richting de bal. Garofoli haalt uit met een fantastische trap. Carreón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 0:3

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mätschke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrescu rent richting de bal. Dorey verovert de bal door een tackle van achteren. Dorey geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Quiboloy is nu in balbezit. De Napoli probeert naar een medespeler te passen. Tlen rent richting de bal. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay draait met de bal, schiet en ... De La Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga passt de bal in één keer door. Mätschke onderschept slim de pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... De La Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Quiboloy verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał met een sublieme pass. Bellaveglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rępał rent richting de bal. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Garofoli speelt de bal door. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Carreón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Garofoli passt de bal zonder na te denken. Billysson is nu in balbezit. Billysson probeert naar een medespeler te passen. Anthopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiboloy verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mazurkiewicz onderschept slim de pass. Mazurkiewicz passt de bal in één keer door. Tlen verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Quiboloy speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fanzaga stond buitenspel. Videa neemt vlug de vrije trap. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bellaveglia is nu in balbezit. Bellaveglia geeft de bal voor. Videa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft de bal voor. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 0:4

44e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu passt de bal in één keer door. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 66%, Bestialii 34%.
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 0:4

46e minuut.
Várhidi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De Napoli geeft een hoge lob. Breznay is nu in balbezit. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. De La Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 1:4

57e minuut.
Billysson is nu in balbezit. Billysson speelt de bal door. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos schiet op doel. Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri passt de bal met de wreef. Mätschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Tonvisit komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bellaveglia heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hübner. Anthopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rępał wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit met een sublieme pass. Anthopoulos is nu in balbezit. Garofoli heeft problemen om de bal te vangen. Garofoli draait met de bal, schiet en ... Carreón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Dorey geeft een lange en hoge pass. Videa kopt de bal weg. Daar is Służalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De Napoli met de inworp. Fanzaga rent richting de bal. Rępał legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fanzaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 2:4

76e minuut.
Klungelig pakt Dorey de bal. Nateri is nu in balbezit. Nateri passt de bal met de wreef. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rępał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellaveglia rent richting de bal. Bellaveglia geeft de bal voor. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Carreón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Rępał probeert naar een medespeler te passen. Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit probeert naar een medespeler te passen. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. Carreón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 65%, Bestialii 35%.
Steaua_lui_Gigica - Bestialii 2:4