Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVORATOR Tepro Iasi
zoro2 Tactiek 4231
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 51.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Inworp. Caliò zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztanó geeft een hoge lob. Daar is Mamoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Tepro Iasi 0:1

7e minuut.
Caliò met de inworp. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó geeft de bal voor. Alfini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Tepro Iasi 0:2

8e minuut.
Jazbec passt de bal in één keer door. Ivansuc rent richting de bal. Sztanó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sztanó krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gafanhoto speelt de bal door. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó geeft de bal voor. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sztanó onderschept slim de pass. Met opzet legt Ivansuc zijn tegenspeler op de grond. Sztanó raakt geblesseerd tijdens het duel. Bica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alfini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wabik is nu in balbezit. Wabik passt de bal in één keer door. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft een hoge lob. Alfini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazbec rent richting de bal. Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov geeft de bal voor. Bogdanowicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Tepro Iasi 0:3

28e minuut.
Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil passt de bal met de wreef. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Tepro Iasi 1:3

30e minuut.
Donoval kopt de bal weg. Ceranka rent richting de bal. Ceranka passt de bal met de wreef. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel. Osadici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft de bal voor. Klungelig pakt Mamoru de bal. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Caliò geeft een hoge lob. Donoval controleert de bal met de borst. Alfini begaat een overtreding. Alfini krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bica probeert naar een medespeler te passen. Klimentov onderschept slim de pass. Inworp. Caliò zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sztanó geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Tepro Iasi 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 68%, Tepro Iasi 32%.
DEVORATOR - Tepro Iasi 1:4

49e minuut.
Donoval passt de bal in één keer door. Birler rent richting de bal. Birler probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Marazza komt het veld opgelopen. Urs komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Caliò is nu in balbezit. Caliò geeft een hoge lob. Sztanó rent richting de bal. Sztanó geeft een lange en hoge pass. Marazza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Osadici probeert naar een medespeler te passen. Urs kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vobořil. Vobořil krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sztanó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leják komt het veld opgelopen. Ceranka met een snelle inworp. Daar is Urs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urs probeert naar een medespeler te passen. Ceranka geeft een hoge lob. Marazza krijgt zijn hoofd ertegen. Osadici bokst de bal weg.

81e minuut.
Morariu kopt de bal weg. Bogdanowicz rent richting de bal. Para rent richting de bal. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Tepro Iasi 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 61%, Tepro Iasi 39%.
DEVORATOR - Tepro Iasi 2:4