Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi Steaua_lui_Gigica
4231 Tactiek *-*-*-*
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.8 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


27e minuut.
Alfini rent richting de bal. Bellaveglia rent richting de bal. Bellaveglia geeft een lange en hoge pass. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Tristão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Quốc Tùng is nu in balbezit. Mazurkiewicz controleert de bal met de borst. Ceranka geeft een hoge lob. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 51%, Steaua_lui_Gigica 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tepro Iasi - Steaua_lui_Gigica 0:0

57e minuut.
Breznay is nu in balbezit. Breznay passt de bal met de wreef. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Quốc Tùng geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz met de inworp. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ... Tristão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Wabik is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay geeft een hoge lob. Pacak rent richting de bal. Pacak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Quốc Tùng geeft een hoge lob. Breznay rent richting de bal. Uzunov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uzunov krijgt een gele kaart. Breznay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Quiboloy met een sublieme pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal zonder na te denken. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 43%, Steaua_lui_Gigica 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tepro Iasi - Steaua_lui_Gigica 0:0