Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica Tepro Iasi
*-*-*-* Tactiek 442to433
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Landa de bal. Urs verovert de bal door een tackle van achteren. Urs passt de bal in één keer door. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Shoulei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazurkiewicz kopt de bal weg. Leják bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bellaveglia geeft de bal voor. Mazurkiewicz kopt de bal weg. Daar is Uzunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... Azimli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 36%, Tepro Iasi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_lui_Gigica - Tepro Iasi 0:0

48e minuut.
Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Urs probeert naar een medespeler te passen. Quiboloy rent richting de bal. Alfini onderschept slim de pass. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz geeft de bal voor. Leják controleert de bal met de borst. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz geeft de bal voor. Uzunov heeft problemen om de bal te vangen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fanzaga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Tepro Iasi 1:0

70e minuut.
Carreón probeert naar een medespeler te passen. Uzunov kopt de bal weg. Klungelig pakt Hübner de bal. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carreón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Breznay kopt de bal weg. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shoulei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Azimli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Tepro Iasi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 50%, Tepro Iasi 50%.
Steaua_lui_Gigica - Tepro Iasi 2:0