Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii DEVORATOR
Costy 07 Tactiek zoro2
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Billysson is nu in balbezit. Billysson passt de bal met de wreef. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 1:0

3e minuut.
Calzalunga heeft problemen om de bal te vangen. Garofoli is nu in balbezit. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 2:0

6e minuut.
Mestach verovert de bal door een tackle van achteren. Mestach geeft de bal voor. Nateri kopt de bal weg. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson schiet op doel. Osadici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Calzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Garofoli met een sublieme pass. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ... Osadici bokst de bal weg.

21e minuut.
Rępał speelt de bal door. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 3:0

23e minuut.
Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson passt de bal zonder na te denken. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mamoru verovert de bal door een tackle van achteren. Billysson is nu in balbezit. Klimentov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klimentov krijgt een gele kaart. Billysson raakt geblesseerd tijdens het duel. Anthopoulos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 4:0

27e minuut.
Osadici met een sublieme pass. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał passt de bal met de wreef. Billysson is nu in balbezit. Billysson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlen met de inworp. Billysson probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rępał zal de hoekschop nemen. Daar is Garofoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli geeft de bal voor. Osadici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 5:0

38e minuut.
Klimentov onderschept slim de pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoru begaat een overtreding. Nateri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rępał neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzalunga rent richting de bal. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rępał geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nateri de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 6:0

42e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoval rent richting de bal. Donoval geeft de bal voor. Billysson geeft de bal voor. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal. Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 24%, DEVORATOR 76%.
Bestialii - DEVORATOR 6:0

46e minuut.
Várhidi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jazbec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mätschke neemt vlug de vrije trap. Donoval probeert de bal aan de voet te houden. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson passt de bal in één keer door. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 7:0

57e minuut.
Garofoli passt de bal met de wreef. Billysson is nu in balbezit. Billysson geeft de bal voor. Anthopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 8:0

60e minuut.
Anthopoulos is nu in balbezit. Ivansuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ivansuc speelt de bal door. Rępał rent richting de bal. Rępał geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 9:0

64e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał met een sublieme pass. Billysson probeert naar een medespeler te passen. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rępał rent richting de bal. Rępał speelt de bal door. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Osadici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mestach verovert de bal door een tackle van achteren. Mestach geeft de bal voor. Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. Osadici bokst de bal weg.

74e minuut.
Anthopoulos onderschept slim de pass. Nateri is nu in balbezit. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli haalt uit met een fantastische trap. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Anthopoulos met een sublieme pass. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli schiet op doel. Nateri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 10:0

84e minuut.
Várhidi verovert de bal door een tackle van achteren. Várhidi geeft een lange en hoge pass. Daar is Mamoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli schiet op doel. Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Garofoli kan de bal niet met de borst controleren. Garofoli speelt de bal door. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - DEVORATOR 11:0

88e minuut.
Daar is Nateri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calzalunga is nu in balbezit. Nateri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nateri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 25%, DEVORATOR 75%.
Bestialii - DEVORATOR 11:0