Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVORATOR Bestialii
vacarii Tactiek Costy 07
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 58.7
excellent Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen outstanding


13e minuut.
Micsoniu speelt de bal door. Garofoli kopt de bal weg. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Donoval is nu in balbezit. Nateri onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Bestialii 0:1

15e minuut.
Margitai rent richting de bal. Margitai geeft een hoge lob. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Micsoniu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVORATOR - Bestialii 1:1

20e minuut.
Klimentov verovert de bal door een tackle van achteren. Klimentov geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Codrescu met een sublieme pass. Donoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel. Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jazbec onderschept slim de pass. Jazbec probeert naar een medespeler te passen. Calzalunga met een sublieme pass. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Micsoniu bokst de bal weg.

27e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos rent richting de bal. Codrescu geeft de bal voor. Nateri springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Nateri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson haalt uit met een fantastische trap. Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vobořil is nu in balbezit. Videa onderschept slim de pass. Videa geeft de bal voor. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Codrescu kan de bal niet met de borst controleren. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Nateri springt en kopt de bal. Osadici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 64%, Bestialii 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVORATOR - Bestialii 1:1

50e minuut.
Billysson rent richting de bal. Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński geeft een hoge lob. Videa geeft een hoge lob. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Várhidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivansuc rent richting de bal. Billysson onderschept slim de pass. Codrescu geeft de bal voor. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Margitai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jazbec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vobořil geeft de bal voor. Bogdanowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rępał met een sublieme pass. Garofoli rent richting de bal. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Osadici bokst de bal weg.

60e minuut.
Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał met een sublieme pass. Czwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mätschke geeft een hoge lob. Nateri is nu in balbezit. Czwertyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Czwertyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czwertyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Donoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Bestialii 1:2

68e minuut.
Mätschke geeft een lange en hoge pass. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos passt de bal met de wreef. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Osadici bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu met een sublieme pass. Vobořil is nu in balbezit. Videa onderschept slim de pass. Videa geeft de bal voor. Osadici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Margitai kopt de bal weg. Rępał rent richting de bal. Rępał geeft een hoge lob. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Nateri de bal. Nateri passt de bal met de wreef. Donoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Garofoli draait met de bal, schiet en ... Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Margitai geeft een lange en hoge pass. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Codrescu speelt de bal door. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Osadici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Bestialii 1:3

86e minuut.
Garofoli is nu in balbezit. Rępał rent richting de bal. Garofoli rent richting de bal. Rępał rent richting de bal. Garofoli speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos met een sublieme pass. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Bestialii 1:4

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Osadici niet meer kan verder spelen.

90e minuut.
Nateri rent richting de bal. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał rent richting de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Bestialii 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 77%, Bestialii 23%.
DEVORATOR - Bestialii 1:5