Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti Lupii Cenusii
rin 1 Tactiek 123
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Sýkora onderschept slim de pass. Sýkora speelt de bal door. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică schiet op doel. Encuţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Adkins met een snelle inworp. Struś speelt de bal door. Guran probeert naar een medespeler te passen. Arredondo rent richting de bal. Arredondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Struś heeft problemen om de bal te vangen. Struś met een sublieme pass. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Lupii Cenusii 0:1

21e minuut.
Struś passt de bal zonder na te denken. Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora passt de bal zonder na te denken. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sýkora is nu in balbezit. Sýkora met een sublieme pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 53%, Lupii Cenusii 47%.
astra9maiploiesti - Lupii Cenusii 0:1

48e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buftea de bal. Struś met een sublieme pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Encuţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Adkins probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chova de bal. Chova met een sublieme pass. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Guran passt de bal met de wreef. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo passt de bal in één keer door. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Chova passt de bal in één keer door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraco rent richting de bal. Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Arredondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Waldner geeft de bal voor. Mândreanu rent richting de bal. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Lupii Cenusii 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 61%, Lupii Cenusii 39%.
astra9maiploiesti - Lupii Cenusii 0:2