Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti Bestialii
rin 1 Tactiek Costy 07
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Tlen onderschept slim de pass. Tlen geeft een lange en hoge pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Vadim probeert de bal met de borst te controleren. Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli geeft een hoge lob. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Codrescu passt de bal zonder na te denken. Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli rent richting de bal. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mândreanu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mestach geeft de bal voor. Tlen rent richting de bal. Tlen passt de bal zonder na te denken. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tlen geeft een lange en hoge pass. Chiriţă rent richting de bal. Tlen verovert de bal door een tackle van achteren. Tlen geeft een lange en hoge pass. Nateri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Faraco is nu in balbezit. Faraco geeft een lange en hoge pass. Várhidi probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Faraco de bal. Faraco onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Załuska geeft de bal voor. Codrescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Faraco de bal. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlen geeft de bal voor. Inworp. Chiriţă met de inworp. Maricescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bălănescu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Whittaker stond buitenspel. Mestach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garofoli rent richting de bal. Garofoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Bestialii 0:1

38e minuut.
Nevens geeft een lange en hoge pass. Mândreanu kopt de bal weg. Vadim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nevens rent richting de bal. Nevens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu passt de bal met de wreef. Buftea geeft de bal voor. Whittaker krijgt zijn hoofd ertegen. Micsoniu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 77%, Bestialii 23%.
astra9maiploiesti - Bestialii 0:1

47e minuut.
Garofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. Encuţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Bestialii 0:2

52e minuut.
Rępał met de inworp. Nevens is nu in balbezit. Nevens geeft een lange en hoge pass. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Bestialii 0:3

53e minuut.
Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Chiriţă speelt de bal door. Daar is Mândreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri draait met de bal, schiet en ... Encuţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Nevens rent richting de bal. Nevens passt de bal zonder na te denken. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ... Mândreanu probeert de bal aan de voet te houden. Encuţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rępał verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał passt de bal in één keer door. Billysson rent richting de bal. Billysson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Daar is Garofoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli met een sublieme pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mestach geeft een lange en hoge pass. Nevens kopt de bal weg. Garofoli speelt de bal door. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Nateri draait met de bal, schiet en ... Encuţescu bokst de bal weg. Nevens is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Bestialii 0:4

83e minuut.
Tlen onderschept slim de pass. Tlen passt de bal met de wreef. Faraco is nu in balbezit. Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nevens heeft problemen om de bal te vangen. Nevens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Bestialii 0:5

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Encuţescu niet meer kan verder spelen. Hotoleanu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nevens passt de bal zonder na te denken. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Hotoleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tlen met de inworp. Załuska rent richting de bal. Billysson onderschept slim de pass. Billysson geeft een lange en hoge pass. Nateri springt en kopt de bal. Hotoleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 84%, Bestialii 16%.
astra9maiploiesti - Bestialii 0:5