Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Mostoles Tepro Iasi
451 Tactiek 4231
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 47.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


9e minuut.
Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Istrate de bal onder controle te krijgen. Marazza is nu in balbezit. Marazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Tepro Iasi 0:1

12e minuut.
Caliò verovert de bal door een tackle van achteren. Caliò met een sublieme pass. Alfini rent richting de bal. Marazza is nu in balbezit. Marazza speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Burduşel trapt de bal weg van het doel. Sinbonnet kopt de bal weg. Marazza met een sublieme pass. Alfini heeft problemen om de bal te vangen. Alfini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Tepro Iasi 0:2

20e minuut.
Ozera is nu in balbezit. Ozera passt de bal in één keer door. Sinbonnet is nu in balbezit. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Burduşel bokst de bal weg. Burduşel met een sublieme pass. Marazza kopt de bal weg. Klungelig pakt Nae de bal. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Caliò speelt de bal door. Marazza is nu in balbezit. Marazza passt de bal met de wreef. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Caliò zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marazza is nu in balbezit. Marazza geeft een hoge lob. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka draait met de bal, schiet en ... Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ceranka met een sublieme pass. Marazza rent richting de bal. Marazza passt de bal in één keer door. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nae probeert naar een medespeler te passen. Marazza rent richting de bal. Marazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ceranka heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka geeft de bal voor. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nae probeert naar een medespeler te passen. Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft de bal voor. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 80%, Tepro Iasi 20%.
Atletico Mostoles - Tepro Iasi 0:2

46e minuut.
Gonet rent richting de bal. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica passt de bal met de wreef. Alfini rent richting de bal. Alfini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Marazza controleert de bal met de borst. Marazza passt de bal zonder na te denken. Alfini is nu in balbezit. Alfini draait met de bal, schiet en ... Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wabik speelt de bal door. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Tepro Iasi 0:3

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caliò neemt de hoekschop. Daar is Ceranka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Tepro Iasi 0:4

60e minuut.
Marazza geeft een lange en hoge pass. Caliò is nu in balbezit. Caliò passt de bal in één keer door. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Marazza onderschept slim de pass. Marazza probeert naar een medespeler te passen. Alfini rent richting de bal. Alfini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Mostoles - Tepro Iasi 0:5

66e minuut.
Wabik probeert naar een medespeler te passen. Ceranka met een sublieme pass. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caliò de bal. Caliò passt de bal met de wreef. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Marazza rent richting de bal. Alfini is nu in balbezit. Marazza met een sublieme pass. Alfini is nu in balbezit. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quốc Tùng geeft een hoge lob. Balbi is nu in balbezit. Ceranka verovert de bal door een tackle van achteren. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Alfini springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ceranka is nu in balbezit. Ceranka met een sublieme pass. Alfini heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Mostoles 85%, Tepro Iasi 15%.
Atletico Mostoles - Tepro Iasi 0:5