Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi Atletico Mostoles
442to433 Tactiek 451
59% Balbezit 41%
8% Spel op eigen helft 92%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 23.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ceranka passt de bal met de wreef. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nae de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceranka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marazza springt en kopt de bal. Burduşel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceranka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 1:0

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burduşel met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Răducanu de bal. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza is nu in balbezit. Ozera rent richting de bal. Sztanó onderschept slim de pass. Sztanó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Quốc Tùng met de inworp. Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft een hoge lob. Sztanó springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Leják met een sublieme pass. Bica rent richting de bal. Bica met een sublieme pass. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó schiet op doel. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Marazza is nu in balbezit. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ceranka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sztanó de bal. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 2:0

28e minuut.
Ceranka passt de bal zonder na te denken. Marazza is nu in balbezit. Nae is nu in balbezit. Marazza onderschept slim de pass. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urs komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Aavakivi speelt de bal door. Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó onderschept slim de pass. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Burduşel speelt de bal door. Daar is Ceranka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Istrate de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 3:0

36e minuut.
Ozera met een sublieme pass. Ostaşu is nu in balbezit. Para speelt de bal door. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Burduşel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 4:0

40e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanó passt de bal zonder na te denken. Marazza heeft problemen om de bal te vangen. Marazza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 9%, Atletico Mostoles 91%.
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 4:0

49e minuut.
Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinbonnet. Sinbonnet krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Marazza raakt geblesseerd tijdens het duel. Aavakivi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztanó is nu in balbezit. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Ceranka heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka speelt de bal door. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Quốc Tùng onderschept slim de pass. Urs probeert naar een medespeler te passen. Istrate rent richting de bal. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.

56e minuut.
Ceranka passt de bal met de wreef. Urs is nu in balbezit. Urs probeert naar een medespeler te passen. Sztanó rent richting de bal. Sztanó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Burduşel met een harde bal richting middenveld. Ceranka controleert de bal met de borst. Marazza is nu in balbezit. Marazza schiet op doel. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ozera geeft een hoge lob. Ceranka kopt de bal weg. Marazza rent richting de bal. Marazza draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sinbonnet passt de bal in één keer door. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka onderschept slim de pass. Ceranka geeft de bal voor. Sztanó maakt een snoekduik en kopt de bal. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burduşel met een sublieme pass. Ceranka controleert de bal met de borst. Ceranka geeft de bal voor. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 5:0

74e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Para geeft een hoge lob. Ceranka kan de bal niet met de borst controleren. Ceranka geeft een hoge lob. Sztanó springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Sztanó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó onderschept slim de pass. Sztanó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 6:0

79e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Daar is Leják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leják speelt de bal door. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 7:0

83e minuut.
Klungelig pakt Nae de bal. Nae geeft een hoge lob. Daar is Aavakivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Urs kopt de bal weg. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza passt de bal zonder na te denken. Sztanó rent richting de bal. Sztanó schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 8:0

89e minuut.
Aavakivi probeert naar een medespeler te passen. Sztanó probeert naar een medespeler te passen. Marazza rent richting de bal. Marazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 9:0

90e minuut.
Sinbonnet geeft de bal voor. Klungelig pakt Urs de bal. Urs passt de bal zonder na te denken. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 7%, Atletico Mostoles 93%.
Tepro Iasi - Atletico Mostoles 9:0