Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: Kese Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5000
Kese Steaua_lui_Gigica
Normal Tactiek *-*-*-*
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 51.6
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Pacak passt de bal in één keer door. Bălan rent richting de bal. Bălan geeft een lange en hoge pass. Breznay geeft de bal voor. Fanzaga krijgt zijn hoofd ertegen. Cioran bokst de bal weg.

10e minuut.
Klungelig pakt Mazurkiewicz de bal. Mazurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:1

12e minuut.
Breznay is nu in balbezit. Breznay passt de bal zonder na te denken. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak passt de bal zonder na te denken. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu is nu in balbezit. Pacak onderschept slim de pass. Pacak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:2

24e minuut.
Quiboloy probeert naar een medespeler te passen. Breznay kan de bal niet met de borst controleren. Breznay passt de bal in één keer door. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dediu kopt de bal weg. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Quiboloy geeft de bal voor. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:3

27e minuut.
Breznay geeft een hoge lob. Fanzaga is nu in balbezit. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:4

34e minuut.
De Napoli rent richting de bal. De Napoli speelt de bal door. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak draait met de bal, schiet en ... Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacak is nu in balbezit. Pacak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz passt de bal in één keer door. Breznay speelt de bal door. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mazurkiewicz met een sublieme pass. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal met de wreef. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:5

41e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak onderschept slim de pass. Pacak passt de bal in één keer door. Breznay rent richting de bal. Breznay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cioran trapt de bal weg. De Napoli kopt de bal weg. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 82%, Steaua_lui_Gigica 18%.
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:6

48e minuut.
Bălan passt de bal met de wreef. Bellaveglia geeft de bal voor. Breznay met een sublieme pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Breznay rent richting de bal. Breznay met een sublieme pass. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Bellaveglia rent richting de bal. De Napoli is nu in balbezit. De Napoli passt de bal in één keer door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De Napoli verovert de bal door een tackle van achteren. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:7

65e minuut.
Mazurkiewicz passt de bal in één keer door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Durleci de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:8

66e minuut.
Daar is Dediu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi is nu in balbezit. Pacak onderschept slim de pass. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak draait met de bal, schiet en ... Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Breznay rent richting de bal. Breznay draait met de bal, schiet en ... Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiboloy verovert de bal door een tackle van achteren. Quiboloy passt de bal in één keer door. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:9

71e minuut.
Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay passt de bal met de wreef. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De Napoli met een sublieme pass. Mazurkiewicz rent richting de bal. Mazurkiewicz geeft een hoge lob. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Cioran bokst de bal weg. Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breznay rent richting de bal. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:10

75e minuut.
Daar is De Napoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Napoli met een sublieme pass. Breznay met een sublieme pass. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:11

78e minuut.
Istvan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Hübner onderschept slim de pass. Hübner speelt de bal door. Bălan is nu in balbezit. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:12

81e minuut.
De Napoli met een sublieme pass. Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Breznay met een sublieme pass. Klungelig pakt Pacak de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz geeft de bal voor. Drăgănescu probeert de bal met de borst te controleren. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Cioran bokst de bal weg.

86e minuut.
De Napoli passt de bal zonder na te denken. Breznay heeft problemen om de bal te vangen. Breznay probeert naar een medespeler te passen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De Napoli probeert naar een medespeler te passen. Breznay rent richting de bal. Breznay met een sublieme pass. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 87%, Steaua_lui_Gigica 13%.
Kese - Steaua_lui_Gigica 0:13