Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupii Cenusii DEVORATOR
123 Tactiek zoro2
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Ivansuc kopt de bal weg. Daar is Fică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică verovert de bal door een tackle van achteren. Fică haalt uit met een fantastische trap. Osadici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Struś speelt de bal door. Chova speelt de bal door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DEVORATOR 1:0

25e minuut.
Waldner probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morariu zal de hoekschop nemen. Bogdanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mądrochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Cenusii - DEVORATOR 1:1

29e minuut.
Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner onderschept slim de pass. Waldner passt de bal zonder na te denken. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DEVORATOR 2:1

32e minuut.
Cain met een snelle inworp. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een hoge lob. Arredondo krijgt zijn hoofd ertegen. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DEVORATOR 3:1

33e minuut.
Klimentov speelt de bal door. Chova rent richting de bal. Chova probeert naar een medespeler te passen. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś draait met de bal, schiet en ... Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fică. Fică krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 41%, DEVORATOR 59%.
Lupii Cenusii - DEVORATOR 3:1

70e minuut.
Struś geeft de bal voor. Mamoru kopt de bal weg. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Birler heeft problemen om de bal te vangen. Cain geeft een lange en hoge pass. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jarzembowski probeert de bal aan de voet te houden. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft een lange en hoge pass. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - DEVORATOR 4:1

74e minuut.
Chova heeft problemen om de bal te vangen. Chova geeft een hoge lob. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... Mamoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osadici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś passt de bal met de wreef. Chova speelt de bal door. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc onderschept slim de pass. Struś begaat een overtreding. Struś krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Birler geeft een hoge lob. Jazbec rent richting de bal. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 44%, DEVORATOR 56%.
Lupii Cenusii - DEVORATOR 4:1