Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi astra9maiploiesti
4231 Tactiek rin 1
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 53.9
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Whittaker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marazza. Whittaker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buftea met een snel genomen vrije trap. Whittaker kopt de bal weg. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu schiet op doel. Azimli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Quốc Tùng probeert de bal aan de voet te houden. Buftea rent richting de bal. Buftea passt de bal zonder na te denken. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Azimli bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Buftea met een snelle inworp. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - astra9maiploiesti 0:1

12e minuut.
Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker passt de bal in één keer door. Basarabeanu rent richting de bal. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker schiet op doel. Azimli bokst de bal weg.

15e minuut.
Maricescu speelt de bal door. Chiriţă speelt de bal door. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim rent richting de bal. Vadim probeert naar een medespeler te passen. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Azimli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Caliò met een sublieme pass. Wabik is nu in balbezit. Vadim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vadim krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica met een sublieme pass. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Marazza rent richting de bal. Marazza draait met de bal, schiet en ... Hotoleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker verovert de bal door een tackle van achteren. Buftea is nu in balbezit. Buftea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een lange en hoge pass. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - astra9maiploiesti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 49%, astra9maiploiesti 51%.
Tepro Iasi - astra9maiploiesti 0:2

63e minuut.
Faraco geeft een hoge lob. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica passt de bal zonder na te denken. Daar is Alfini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Marazza is nu in balbezit. Bălănescu begaat een overtreding. Marazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bica komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini onderschept slim de pass. Marazza rent richting de bal. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - astra9maiploiesti 1:2

78e minuut.
Vadim met een sublieme pass. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker is nu in balbezit. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 42%, astra9maiploiesti 58%.
Tepro Iasi - astra9maiploiesti 1:2